Νέα εποχή για το Grecotel Pallas Athena

grecotel-pallas-athena
ΤΡΙΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Το avant-garde ξενοδοχείο του Ομίλου Νίκου Δασκαλαντωνάκη, Grecotel Pallas Athena, ανοίγει ξανά και μας συστήνει την υψηλή Τέχνη της Φιλοξενίας.

Στη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά, δίπλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, το Grecotel Pallas Athena ανοίγει ξανά τις πόρτες του και ετοιμάζεται για νέα εποχή στη φιλοξενία της πόλης.

Η ονομασία του προέρχεται από τη θεά της πόλης κι έχει για σύμβολό του μια pop Αθηνά, ενώ έρχεται στο πιο ζωντανό κομμάτι της Αθήνας για να προσφέρει τη «Νέα Πολυτέλεια»: art chic αισθητική με εξαιρετικό service. Αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας, με φωτεινές βεράντες και υπέροχες συλλογές από ιδιαίτερους designers και πρωτοποριακούς καλλιτέχνες διατρέχουν τους χώρους και τα 63 δωμάτια (τα περισσότερα από αυτά σουίτες) ενός αληθινού boutique hotel.

Σε απόσταση μόλις 34 χιλιομέτρων από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το Grecotel Pallas Athena αποτελεί ιδανικό προορισμό και για business trips ή events, καθώς διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 20 ατόμων, παροχή γραμματειακής και οπτικοακουστικής υποστήριξης, υψηλού επιπέδου catering κι επαγγελματική εξυπηρέτηση,  δωρεάν Wi-Fi, business corner και γραφείο σε όλα τα δωμάτια. Επιπλέον, μια ανάσα από το ξενοδοχείο βρίσκονται τα στενά σοκάκια της γραφικής Πλάκας, αλλά και σημαντικά αξιοθέατα, ενώ οι δύο κοντινοί σταθμοί του μετρό (Μοναστηράκι και Ομόνοια) κάνουν τις περιηγήσεις κάθε επισκέπτη πιο εύκολες από ποτέ. Και βέβαια με τη λειτουργία Grecotel Stay Safe Protocol για μια ασφαλή διαμονή.

Απολαύστε το ξενοδοχείο, με τη μοναδική “Welcome Back Offer” που περιλαμβάνει 20% έκπτωση για ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων, το διάσημο πρωινό της Grecotel με εκλεκτά προϊόντα από τη AgrecoFarms και δωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών. Επιπλέον, όσοι επιλέξουν τις πολυτελείς σουίτες για τη διαμονή τους θα απολαύσουν ένα δωρεάν δείπνο αυθεντικής υψηλής γαστρονομίας στο κομψό Gourmet Restaurant δια χειρός του executive chef της Grecotel, Σάκη Τζανέτου.

Info
Grecotel Pallas Athena
Pallas Athena Restaurant
Αθηνάς 65 & Λυκούργου 1, Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
210 3250900