Η Andronis wellness εμπειρία ανεβαίνει επίπεδο

andronis-wellness
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Με νέα διευθύντρια Spa & Wellness, τα ξενοδοχεία Andronis ανακοινώνουν νέα προσέγγιση στην ευεξία των επισκεπτών τους.

Η εμπειρία wellness περνάει σε νέα χέρια στα ξενοδοχεία Andronis, στην καινούργια διευθύντρια Spa & Wellness, Carla Sage, η οποία με την 25χρονη εμπειρία της σε 18 χώρες, έρχεται να αναβαθμίσει το ταξίδι ευεξίας του brand.

Αξιοποιώντας τις πρόσφατες εξελίξεις στην ψηφιακή τεχνολογία, η Dr. Zulia Frost παρέχει στους ενδιαφερόμενους το πρώτο βήμα, που είναι μια ανάλυση που συνδυάζεται με μια ευρεία γκάμα υγιεινών προσφορών που αγκαλιάζουν το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Πρόκειται για μια προσωποποιημένη διατροφική, επιγενετική ανάλυση που πραγματοποιείται μέσω τριχών και με την ειδική τεχνολογία παρέχονται λεπτομέρειες και τα θεμέλια ενός πλάνου που θα βοηθήσει τους επισκέπτες να βελτιώσουν την υγεία τους. Με βάση αυτή την αναφορά, οι επαγγελματίες δημιουργούν ένα προσωποποιημένο wellness πλάνο για κάθε επισκέπτη, δίνοντάς του την ευκαιρία να επανασυνδεθεί με τον εαυτό του.

Ακόμη, η Carla Sage έχει δημιουργήσει ένα νέο 3ήμερο retreat ευεξίας με στόχο την εναρμόνιση μυαλού, σώματος και πνεύματος, το Andronis Wellness Journey. Κάθε retreat θα διαρκεί τουλάχιστον 3 ημέρες, είναι κατά παραγγελία και με τις συμβουλές των ειδικών οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν πόσο πολλά (ή λίγα) θέλουν να κάνουν. Στόχος είναι και πάλι η αποφόρτιση, η ξεκούραση και η ισορροπία, με δραστηριότητες όπως γιόγκα, fitness, μαθήματα μαγειρικής,, θεραπείες σπα και κάποιες signature θεραπείες, όπως Morning Calm, Kundalini Dance, Postural Alignment Therapy, Caldera Hike, Vinyasa Flow, Body Scan Meditation, Kneipp Pool Walking και Stretching.

Τα σπα στη Σαντορίνη βρίσκονται σε μια μαγευτική τοποθεσία που σίγουρα θα ενισχύσουν την αίσθηση αρμονίας και θα υποστηρίξουν, μέσα από τις παραπάνω διαδικασίες, τον κάθε ένα ξεχωριστά να βρει τη δυναμική του. Η προσέγγιση αυτή, μάλιστα, βασίζεται στην πεποίθηση πως «ό,τι χρειαζόμαστε το έχουμε ήδη».