Η Greek Running Tours μας πείθει ότι διακοπές και τρέξιμο πάνε μαζί

greek-running-tours
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Όσοι αγαπάτε το τρέξιμο, μπορείτε να το συνδυάσετε με διακοπές σε έναν απόλυτο συνδυασμό από την Greek Running Tours με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Καρνάζη.

Λένε πως αν δεν περπατήσεις ένα μέρος, αν δεν το μυρίσεις και δεν το πιάσεις, δεν μπορείς να το γνωρίσεις καλά. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, και σε μια χώρα γενέτειρα του μαραθωνίου και της δημοκρατίας, με πλούσιο πολιτισμό, εκπληκτικές παραλίες και εξαιρετικό φαγητό, με εκθαμβωτικό φως του ήλιου, έντονες βουνοκορφές και θάλασσες με βαθύ κόκκινο χρώμα, ο συνδυασμός διακοπών και τρεξίματος μπορεί να απογειώσει την τουριστική εμπειρία.

Αυτό ακριβώς έρχεται να φροντίσει το Greek Running Tours και ο διεθνώς αναγνωρισμένος Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης. Ως φόρο τιμής στην ελληνική κληρονομιά και με την επιθυμία για προώθηση του ελληνικού τουρισμού σε όλο τον κόσμο, ο Κωνσταντίνος Καρνάζης ενώνει δυνάμεις μαζί με τη βραβευμένη εταιρεία αθλητικού τουρισμού και ευεξίας ActiveMedia Group για την έναρξη του Greek Running Tours, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους μια ευκαιρία να εξερευνήσουν την Ελλάδα με τα πόδια, να βυθιστούν στην ιστορία και την ομορφιά, να δοκιμάσουν το φαγητό και να ζήσουν αυτή τη θρυλική γη με τρόπο που λίγοι τουρίστες θα μπορέσουν ποτέ να το κάνουν.

Μαζί με το τρέξιμο (και μια επιλογή πεζοπορίας για όσους δεν επιθυμούν να τρέξουν) κάθε μέρα θα περιλαμβάνει πολιτιστικές εμπειρίες -από την παρασκευή ψωμιού στα βουνά της Κρήτης, μέχρι την επίσκεψη ελαιοτριβείου στην Καλαμάτα- καταλύματα παγκόσμιας κλάσης, χαρακτηριστική τοπική κουζίνα και μια πλήρη σειρά από υπηρεσίες σπα και αθλητικού μασάζ που θα διεγείρουν τις αισθήσεις και θα ανακουφίσουν την ψυχή. Κάθε διαδρομή τρεξίματος έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά και θα καθοδηγείται από έναν τοπικό εξειδικευμένο συνοδό. Παρέχεται υποστήριξη στη διαδρομή, έτσι ώστε το μόνο στο οποίο χρειάζεται να εστιάσετε είναι να απολαύσετε το τρέξιμο και τα πολλά μαγευτικά αξιοθέατα της διαδρομής.

Οι εκδρομές της Greek Running Tours έχουν σχεδιαστεί για δρομείς και πεζοπόρους όλων των ηλικιών και ικανοτήτων και τηρούνται τα υψηλότερα πρότυπα βιωσιμότητας και οικοτουρισμού.

Σχετικά με τον Κωνσταντίνο «Ντιν» Καρνάζη
Ονομάστηκε από το περιοδικό TIME ως ένας από τους «100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο», ο Ελληνοαμερικανός θρύλος του υπερμαραθωνίου Κωνσταντίνος «Ντιν» Καρνάζης έτρεξε κάποτε 50 μαραθωνίους και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, σε 50 συνεχόμενες ημέρες. Ο συγγραφέας best seller των NY Times έχει τρέξει και αγωνιστεί σε όλο τον κόσμο, έχοντας τρέξει 135 μίλια ασταμάτητα στην Κοιλάδα του Θανάτου και σε έναν μαραθώνιο στον Νότιο Πόλο. Έχει κρατήσει δύο φορές την Ολυμπιακή Φλόγα και είναι αποδέκτης του Βραβείου President’s Council on Sports, Fitness and Nutrition Lifetime Achievement Award.

Info
www.greekrunningtours.com