Το Angsana Corfu με το Vertigo Skybar μπαίνουν δυναμικά στο καλοκαίρι με full moon party

angsana-vertigo Ani Skevi
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2023

Το ωραιότερο bar της Κέρκυρας βρίσκεται στην κορυφή του Angsana Corfu και ετοιμάζει υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές και πάρτι, εγκαινιάζοντας τη θερινή σεζόν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σκαρφαλωμένο ψηλά σε μια πλαγιά πάνω από τις Μπενίτσες, στην αγκαλιά του Angsana Corfu, το Vertigo Skybar, μετά από το εντυπωσιακό του ντεμπούτο το 2022, βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της διασκέδασης, εγκαινιάζοντας τη σεζόν με ένα πάρτι που συμπίπτει με την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού. Το Σάββατο 3 Ιουνίου, λοιπόν, το Angsana Corfu γιορτάζει με ένα Full Moon Party με τον Vassili Tsilichristos στα decks, σε γιορτινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου το μουσικό σκηνικό αναλαμβάνει ο DJ Alexandros Christopoulos, γνωστός για τη μαγική του ικανότητα να ξεσηκώνει και το πιο cool κοινό. Τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, το Σάββατο 8 Ιουλίου, τη μουσική αναλαμβάνει ο DJ Pantelis που ξέρει να διαλέγει τα ιδανικά μουσικά χαλιά που συνοδεύουν για πάντα αξέχαστα βράδια. Κι ενώ περισσότερα ονόματα θα ανακοινώνονται καθώς το καλοκαίρι επελαύνει, ένα είναι σίγουρο: οι θαμώνες του Vertigo θα απολαύσουν ακόμη μία φορά τις μουσικές επιλογές του Vassili Tsilichristos καθώς ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικά από τα μεγαλύτερα πάρτι στην Ελλάδα, θα βρίσκεται ξανά στο κερκυραϊκό bar για να κλείσει τη σεζόν στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Ani Skevi

Στο DNA του Vertigo Skybar είναι έντονο και το jazz στοιχείο: Τόσο ο resident DJ, όσο και οι εβδομαδιαίες εμφανίσεις της jazz band Bluebirds, χαρίζουν στο bar που φλερτάρει με τον καλοκαιρινό ουρανό ιδιαίτερο χαρακτήρα. Δύο φορές το μήνα θα παίζουν μουσική οι Stardust on Violin το ντουέτο που αποτελείται από τον Petros Odin και την βιολονίστρια Αnastasia Nati. Ένα αληθινά σαγηνευτικό live με dj set και ηλεκτρικό βιολί. Αναμένονται, βέβαια, και άλλα secret gigs με καλεσμένους-έκπληξη που θα γίνουν talk of the island.

Ani Skevi
Η ατμόσφαιρα του Vertigo Skybar
Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από κινηματογραφικό πλάνο, σαν βεράντα ενός κερκυραϊκού αρχοντικού, το Vertigo Skybar ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο μοντέρνο και το vintage, με υφάσματα να χορεύουν στον νησιώτικο αέρα, χαλιά στο πάτωμα, μικρές γωνιές για λίγη απομόνωση και ακόμη και γωνιές για να καπνίσει απολαύσει κανείς shisha χαλαρώνοντας. Ο ιδιαίτερος φωτισμός του, μάλιστα, κάνει τους πιο κοσμοπολίτες ανάμεσα στους επισκέπτες να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να βρίσκεται στην κορυφή ενός ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται, όμως, κάπου ακόμα καλύτερα: ψηλά πάνω από τη θάλασσα.

Στο Vertigo Restaurant, που συγκοινωνεί με το Vertigo Skybar, μπορεί να έρθει κανείς με τα παιδιά του και να απολαύσει ένα μενού έκπληξη με προϊόντα από ντόπιους μικρούς παραγωγούς και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όλα από την κερκυραϊκή γη και θάλασσα.

Ani Skevi

Και τα δύο, όμως, είναι ιδανικά για prive εκδηλώσεις και wedding celebrations. Ένα μέρος ανάμεσα στη γη και τον ουρανό, που συγκεντρώνει όλη την υπέροχη ενέργεια αυτού του καταπράσινου, μυθικού νησιού και διαθέτει τους κατάλληλους χώρους για να απολαύσει κανείς ένα ελαφρύ δείπνο, στο Vertigo restaurant, πριν αφεθεί στις ευφάνταστες δημιουργίες των mixologists, τα περίφημα, εμπνευσμένα από την ιστορία της Κέρκυρας signature cocktails του Vertigo Skybar.

Info
Vertigo Skybar @ Angsana Corfu
Εθνική οδός Άκρα Πούντα, Μπενίτσες Κέρκυρα
Ανοιχτό κάθε βράδυ εκτός Κυριακής, 7 μ.μ. – 1 π.μ.
2661 022900