Το MSC Musica μας πάει κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο ξεκινώντας από τον Πειραιά

msc-musica
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Το κρουαζιερόπλοιο της MSC Cruises ξεκινάει homeporting από Ελλάδα για πρώτη φορά και μας βάζει στον κόσμο της κρουαζιέρας.

Το ενδιαφέρον για την κρουαζιέρα ανεβαίνει σταδιακά με βελτιωμένη πληρότητα φέτος σε σχέση με πέρσι και οι επιλογές γίνονται όλο και περισσότερες. Μεταξύ τους και το MSC Musica από την allcruises.gr με θερινά δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο που φέτος θα ξεκινούν για πρώτη φορά από Πειραιά.

Το MSC Musica θα πραγματοποιήσει 26 δρομολόγια επτά διανυκτερεύσεων ως τον Οκτώβριο από Πειραιά προς Σαντορίνη, Κουσάντασι (Τουρκία), Χάιφα (Ισραήλ), Λεμεσό (Κύπρος) και Μύκονο με επιστροφή στον Πειραιά. Με την έναρξη homeporting του MSC Musica, ταξιδιώτες από το εξωτερικό και από Ελλάδα θα μπορούν να επιβιβαστούν στο πλοίο στον Πειραιά.

Να σημειώσουμε ότι το MSC Musica διαθέτει 16 καταστρώματα, 1.275 καμπίνες και μέγιστη χωρητικότητα 3.223 επιβατών και 1.014 μελών πληρώματος. Προσφέρει πολυτέλεια, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, εκλεκτά εστιατόρια, τρεις πισίνες, γυμναστήριο, εμπορικά καταστήματα, βιβλιοθήκη, αίθουσα παιχνιδιών, χώρους για οικογένειες και παιδιά, ζωντανή ψυχαγωγία, μπαρ και lounge, καθώς και spa-wellness center.

Η allCruises.gr είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της εταιρίας MSC Cruises. Τον περασμένο μήνα βραβεύτηκε με το “Partnership Award for Combined Effort Towards New Horizons” για τη συνεισφορά της στην προβολή και ανάπτυξη της ιταλικής εταιρείας, που φέτος για δεύτερη χρονιά επιλέγει την Ελλάδα και τον Πειραιά ως homeport. Η MSC Cruises είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία κρουαζιέρας παγκοσμίως. Η allCruises.gr ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailormade πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων.