Η Σίφνος φιλοξενεί μια ιδιαίτερη ταξιδιωτική εκπομπή του Βελγίου

sifnos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Το όνομα αυτής «Viva la feta!» και τα γυρίσματα ολοκληρώνονται αυτή την περίοδο στη Σίφνο.

Βέλγιο-Ελλάδα συμμαχούν με αποτέλεσμα μια ταξιδιωτική παραγωγή, μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ σε ελληνικό έδαφος. Η εκπομπή «Viva la feta!» πρόκειται να μεταδοθεί σε δημοφιλές βέλγικο κανάλι σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, σε μια σημαντική χρονική περίοδο, κατά την οποία ξεκινούν οι κρατήσεις για την επόμενη χρονιά, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει τουριστικά την Ελλάδα, προβάλλοντας τη Σίφνο ως έναν αυθεντικό προορισμό. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, μάλιστα, και συγκεκριμένα το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου η Σίφνος παρουσίασε αφίξεις που έφτασαν το 96% του 2019.

Η νέα εκπομπή που θα προβληθεί στη βέλγικη τηλεόραση πρόκειται να παρουσιάσει τη Σίφνο μέσα από το πρίσμα της αρχιτεκτονικής, της γαστρονομίας, της ιστορίας, της παράδοσης, της αγγειοπλαστικής και των δραστηριοτήτων της, δελεάζοντας τους βέλγους τηλεθεατές, οι οποίοι αποτελούν σημαντική αγορά.

Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται αυτό το διάστημα και η όλη δράση υλοποιείται με την ενεργό στήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών και του Δήμου Σίφνου.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ