Πάμε για μακροβούτια στην Ακτή Βουλιαγμένης

akti-bouliagmenis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Τι θα λέγατε για μια ολοήμερη απόδραση εντός πόλης, που όμως θα μοιάζει σαν να βρίσκεστε εκτός; Η δημοφιλής παραλία της Βουλιαγμένης ξεκίνησε την πλήρη λειτουργία της από 1η Ιουνίου και είναι η ιδανική λύση για απόδραση χωρίς να πάτε μακριά και να χαλάσετε πολλά.

Και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία και εντός πόλης και με κρυστάλλινα νερά και με πολλές παροχές. Μέχρι την Αθηναϊκή Ριβιέρα θα χρειαστεί μόνο να φτάσετε, για να υποδεχτείτε το φετινό καλοκαίρι με μακροβούτια στην Ακτή Βουλιαγμένης και να περάσετε μια ολόκληρη ημέρα χωρίς να σας λείψει τίποτα. 

Από την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού, η Ακτή Βουλιαγμένης βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, καθημερινά, με διευρυμένο θερινό ωράριο, από τις 8.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ., προσφέροντας χαλάρωση, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και των αθλητικών δραστηριοτήτων. Να σημειώσουμε ότι έχει δυναμικότητα έως 8.000 λουόμενους ημερησίως, ενώ βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο 77 στρεμμάτων.

Η ΕΤΑΔ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς όλους τους πολίτες και παρά τη γενική αύξηση του κόστους των προϊόντων και των υπηρεσιών λόγω της διεθνούς ενεργειακής κρίσης και των πληθωριστικών πιέσεων, διατηρεί στη φετινή χρονιά τις τιμές της στα περσινά επίπεδα. Επιπλέον διευρύνθηκε η εφαρμογή του μειωμένου εισιτηρίου, καθόσον πλέον φέτος συμπεριλαμβάνονται και μαθητές από 15 έως και 18 ετών αλλά και άτομα ηλικίας από 65 ετών, (έναντι 75 ετών πέρυσι).Όσον αφορά το εισιτήριο για τους Δημότες του Δήμου Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης παραμένει στα περσινά επίπεδα στα 5 ευρώ. Τέλος, ελεύθερη είσοδο δικαιούνται παιδιά έως 5 ετών και ΑΜΕΑ. Ειδικά οι επισκέπτες ΑΜΕΑ απολαμβάνουν πλήρεις υπηρεσίες εξυπηρέτησης από τις υποδομές και το ευγενικό και φιλόξενο προσωπικό της Ακτής Βουλιαγμένης.

Το φετινό καλοκαίρι όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διαφορετικές γευστικές επιλογές σε σνακς, χυμούς και κοκτέιλς στις ανακαινισμένες καντίνες, ενώ στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται:

  • Ιατρικές Υπηρεσίες
  • Ναυαγοσωστικές Υπηρεσίες
  • Γήπεδα τένις – μπάσκετ – βόλεϊ
  • Αποδυτήρια
  • WC / Ντους
  • Μίνι παιδική χαρά
  • Πρόσβαση ΑΜΕΑ & WC ΑΜΕΑ
  • Wi-fi Internet
  • Δωρεάν Πάρκινγκ
  • Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για ρακέτες
  • Ζώνη κράτησης με αυξημένες παροχές

Επισημαίνεται πως η Ακτή Βουλιαγμένης εκτός από την τιμητική διάκριση της Γαλάζιας σημαίας που λαμβάνει κάθε χρόνο για την καθαρότητα θαλάσσιου και χερσαίου χώρου της, αλλά και για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως και για την ειδική μέριμνα για την άρτια εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ, συμπεριλαμβάνεται και στη λίστα του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) με τις καθαρές και κατάλληλες για κολύμβηση ακτές της Αττικής.

Info
Ακτή Βουλιαγμένη