Το θρυλικό Ξενία επιστρέφει ως The Lynx Mountain Resort

the-lynx
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Μια ανακαινισμένη επιλογή διαμονής μας περιμένει στη Φλώρινα, τον απόλυτο προορισμό της δυτικής Μακεδονίας.

Έπειτα από ριζική ανακαίνιση, το γνωστό ξενοδοχείο Ξενία της Φλώρινας, που άνοιξε το 1960 στην περιοχή, κάνει ένα ξεχωριστό comeback και μετατρέπεται στο The Lynx Mountain Resort, δίνοντας μιας διαφορετική επιλογή διαμονής στην όμορφη πόλη της βόρειας Ελλάδας και τοποθετώντας τη πιο δυνατά στον τουριστικό χάρτη.

Το ανακαινισμένο 5άστερο στον λόφο του Αγίου Παντελεήμονα βρίσκεται σε προνομιακή θέση σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με πανοραμική θέα στην πόλη και το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου.

Το ανακαινισμένο resort έχει σκανδιναβική αισθητική, η οποία φανερώνεται στα 38 πολυτελή δωμάτια και σουίτες του, ενώ γαστρονομικά λειτουργούν το εστιατόριο 6 Lakes και το μπαρ Cedrus με το νέο εστιατόριο-μπαρ Οράν να ετοιμάζεται να λειτουργήσει στο τέλος του μήνα.

Από το The Lynx Mountain Resort δεν λείπει φυσικά και το κομμάτι της ευεξίας, με το White Mist Spa στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, που περιλαμβάνει υπηρεσίες spa, ομορφιάς, κομμωτηρίου, αλλά και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. 

Το resort λειτούργησε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά η εξέλιξη της πανδημίας το έκλεισε δυο φορές. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, το ξενοδοχείο δέχεται επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό και παρ’ όλο που η Φλώρινα θεωρείται χειμερινός προορισμός, οι θερινές κρατήσεις έδειξαν μια all-season δυναμική.

Από το The Lynx Mountain Resort οι επισκέπτες έχουν εύκολη πρόσβαση στα οινοποιεία της περιοχής, αλλά και στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Δρυμού, στα χιονοδρομικά Βίγλας- Πισοδερίου και Καϊμακτσαλάν, σε περιπατητικά μονοπάτια, σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και στο The Lynx Casino Florina για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Info
The Lynx Resort
λόφος Αγίου Παντελεήμονα
2385 440900