Αθήνα-Ισλανδία σε χρόνο ρεκόρ με την low-budget Play

reikiabik-islandia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Έρχεται από την Ισλανδία και μας δίνει ακόμη περισσότερες επιλογές οικονομικού ταξιδιού.

Το δρομολόγιο Αθήνα-Ισλανδία γίνεται ακόμη πιο «βατό» με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους PLAY από την Ισλανδία, που εγκαινίασε με επιτυχία στις 3 Ιουνίου την πρώτη της πτήση από την Αθήνα, σηματοδοτώντας την έναρξη του πολυαναμενόμενου δρομολογίου της που συνδέει την Αθήνα απευθείας με την Ισλανδία και με προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Η PLAY θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Αθήνα, με αναχωρήσεις προγραμματισμένες για κάθε Σάββατο και Τρίτη, ξεκινώντας από τον Ιούνιο έως την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2024.

Ως διακεκριμένος υπερατλαντικός αερομεταφορέας που συνδέει την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, η PLAY λειτουργεί από τον στρατηγικά τοποθετημένο κόμβο της στο αεροδρόμιο Keflavik της Ισλανδίας. Αυτή η κεντρική τοποθεσία προσφέρει στους ταξιδιώτες εύκολη πρόσβαση μεταξύ Αθήνας και Ισλανδίας. Από την Ισλανδία, οι επιβάτες της PLAY μπορούν να μεταβούν άνετα σε τέσσερις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ: Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Ουάσιγκτον και Βαλτιμόρη. Επιπλέον, οι επιβάτες της PLAY μπορούν να ταξιδέψουν στο Τορόντο του Καναδά, μέσω Ισλανδίας.

Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ισλανδία θα μαγευτούν από τις εντυπωσιακές φυσικές ομορφιές της χώρας, που περιλαμβάνουν γραφικές θερμές πηγές, εντυπωσιακούς παγετώνες, τον ήλιο του μεσονυχτίου το καλοκαίρι και το μαγευτικό Βόρειο Σέλας το χειμώνα. Επιπλέον, η εκπληκτική άγρια ζωή της Ισλανδίας, με επιβλητικές φάλαινες και ζωηρά θαλασσοπούλια, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες.

Από την πρώτη πτήση της, τον Ιούνιο του 2021, η PLAY επέκτεινε γρήγορα τον στόλο της, από τρία αεροσκάφη Airbus A320neo σε έξι το 2022. Το 2023, η εταιρεία σχεδιάζει να λειτουργήσει συνολικά 10 αεροσκάφη Airbus A320/321neo, ενώ διαθέτει έναν νέο και σύγχρονο στόλο, με μέση ηλικία αεροσκαφών μόλις 2,3 ετών, για άνετη, ασφαλή και αξιόπιστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο σχεδόν 40 προορισμών και έχοντας μεταφέρει με επιτυχία περισσότερους από ένα εκατομμύριο επιβάτες από την έναρξη των δρομολογίων της, η PLAY καταγράφει ήδη μία εντυπωσιακή πορεία. Μάλιστα το 2022 η εταιρεία πέτυχε ένα εξαιρετικό ποσοστό έγκαιρης άφιξης 87%, ενισχύοντας περαιτέρω τη φήμη της ως αεροπορικής εταιρείας που λειτουργεί με ακρίβεια και επικεντρώνεται στον πελάτη.

Info
www.flyplay.com