Ανακαλύψαμε την πιο φρέσκια κρέμα ματιών για το καλοκαίρι

krema-mation-gunaika-prosopo-omorfia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Είναι unisex, είναι για όλους τους τύπους δέρματος, έχει άρωμα ηλιοτρόπιο, περιέχει το πρώτο παγκοσμίως φυτικό εκχύλισμα Phytocodine και πρέπει να μπει οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σας.

Το νέο «παιδί» της οικογένειας καλλυντικών Kalyka της Χημικού Κάλλιας Βαλλιανάτου, έπειτα από πολλούς ελέγχους και δοκιμές τελειοποιήθηκε και βρίσκεται πλέον στην αγορά, ολοκληρώνοντας τη βασική πρόταση του brand για ενυδάτωση του προσώπου μας. Μιλάμε φυσικά για την κρέμα ματιών Helia της Kalyka, η οποία έχει μια πολύ ιδιαίτερη αντιγηραντική σύνθεση κι ακόμη πιο μοναδική μυρωδιά.

Όπως ξέρουμε τα μάτια θέλουν τη δική τους φροντίδα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τον ήλιο, αλλά και όλο τον χρόνο, αν θέλουμε να έχουμε λαμπερό βλέμμα, έλεγχο και μείωση των ρυτίδων και φρεσκάδα στο δέρμα που περιβάλλει τα μάτια μας. Η νέα κρέμα ματιών Helia, λοιπόν, υπόσχεται ακριβώς αυτό, με μια ξεχωριστή σύνθεση με κυρίαρχο δραστικό συστατικό αντιγήρανσης το PhytoCodine.

Το PhytoCodine είναι το πρώτο παγκοσμίως φυτικό εκχύλισμα το οποίο έχει δράση αντίστοιχη με τις ματρικίνες (βιοπεπτίδια αντιγήρανσης), δηλαδή διεγείρει την επιδιόρθωση και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η κρέμα έχει μια μεταξένια αίσθηση κι αυτό οφείλεται σε ένα συνδυασμό κεραμιδίων, τριγλυκεριδίων και φωσφολιπιδίων, συστατικά που εκτός από την ευχάριστη υφή που δίνουν στην κρέμα, μιμούνται τη δομή του εξωτερικού στρώματος της επιδερμίδας (stratus corneum) και σχηματίζουν ένα προστατευτικό «φράγμα» για το δέρμα μας. Για τον συνδυασμό των λιπιδίων χρησιμοποίησαν ένα καταπληκτικό υλικό το οποίο προέρχεται από την επεξεργασία του ηλιοτροπίου, ενώ τη συνταγή συμπληρώνουν το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και τα πολυτελή λάδια σταφυλέλαιο, αβοκάντο, καριτέ.

Το διακριτικό άρωμα ηλιοτρόπιο φτιάχνει τη διάθεση κατά την εφαρμογή της κάθε πρωί και βράδυ και το καλύτερο; Η κάθε εφαρμογή απαιτεί πολύ μικρή ποσότητα από το προϊόν, ώστε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Θα τη βρείτε εδώ, όπου μπορείτε να την αποκτήσετε και σε πακέτα προσφοράς με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, όλα με το δικό τους χαρακτηριστικό όνομα που προκύπτει από το άρωμά τους και είναι γραμμένο στη συσκευασία με τις ανάγλυφες κουκκίδες του κώδικα braille.