Τι εκπλήξεις ετοιμάζει το W Costa Navarino για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας;

w-costa-navarino
ΤΡΙΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Για μία εβδομάδα, η μουσική στο W Costa Navarino θα είναι πρωταγωνιστής, με συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και DJ sets.

Το W Costa Navarino, το πρώτο W Escape στην Ελλάδα, κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει με μια εβδομάδα γεμάτη μουσική. Από τις 11 έως και τις 18 Αυγούστου γνωστοί καλλιτέχνες και DJs ετοιμάζονται να προσφέρουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες σε όσους από εσάς βρεθείτε στα μεσσηνιακά εδάφη.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 11 Αυγούστου με τους Noema. Την επόμενη ημέρα ακολουθεί η Tamta σε μια από τις πιο δυναμικές pop εμφανίσεις του φετινού καλοκαιριού, ενώ oι Thanassis Vassilopoulos & Band υποδέχονται το κοινό στις 14 Αυγούστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας:

  • Παρασκευή 11/8 – Noema
  • Σάββατο 12/8 - Tamta Live
  • Κυριακή 13/8 – Dj DEST
  • Δευτέρα 14/8 - Thanassis Vassilopoulos & Band
  • Τρίτη 15/8 - B2B W Resident DJs Party
  • Τετάρτη 16/8 - The Queen & The Soul Live (Eleni Spiratou)
  • Πέμπτη 17/8 – Dj Christopoulos Live
  • Παρασκευή 18/8 - Kurup & Jacira

Για όσους δεν γνωρίσουν, το W Costa Navarino σηματοδοτεί την άφιξη των W Hotels στην Ελλάδα. Το νέο Escape,  το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2022 σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, δίνοντας βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης. Με ιδιαίτερο σχεδιασμό που αντλεί έμπνευση από την αρχιτεκτονική της περιοχής, οι επιλογές περιλαμβάνουν δωμάτια που προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μία από τις πισίνες, καθώς και σουίτες και βίλες 1, 2 & 3 υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες και μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα και στον κόλπο του Ναβαρίνου. Το W Costa Navarino παρουσιάζει μια δημιουργική γαστρονομική προσέγγιση σε 5 χώρους εστίασης μεταξύ των οποίων κι ένα Beach Club, ενώ το AWAY® Spa και το γυμναστήριο FIT φροντίζουν για την τόνωση του σώματος και του πνεύματος.

Info
W Costa Navarino.