Πώς ένα ταξίδι στις Σπέτσες μπορεί να μας πάει πίσω στον χρόνο

spetses-tweed
ΤΡΙΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Το Weekend in Tweed επιστρέφει τον Οκτώβριο και υπόσχεται μπόλικο tweed, ποδηλατάδα, vintage περιπέτειες και την πιο ρετρό ατμόσφαιρα.

Η συνταγή είναι δοκιμασμένη κι έχει ως εξής: Μπόλικο tweed, κοσμοπολίτικος αέρας Σπετσών, αρχοντιά Ποσειδωνίου, ποδηλατάδα και ταξίδι πίσω στον χρόνο. Όλα αυτά συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στις Σπέτσες και επιστρέφουν φέτος με το Weekend in Tweed που θα πραγματοποιηθεί 13 με 15 Οκτωβρίου στο Poseidonion Grand Hotel.

Με φόντο τον εμβληματικό χαρακτήρα του Ποσειδωνίου και την κοσμοπολίτικη αύρα του νησιού, θα απολαύσετε τρεις ημέρες αφιερωμένες σε ένα γοητευτικό ταξίδι σε περασμένες εποχές. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του “A Weekend in Tweed”, το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα των Σπετσών, θα θαυμάσετε ιστορικά ποδήλατα, θα γνωρίσετε τις ομορφιές του νησιού, θα απολαύσετε νόστιμες γεύσεις με την υπογραφή του Ποσειδωνίου και θα ανακαλύψετε μοναδικές εκπλήξεις, όπως διαγωνισμό ομορφιά για τις πιο καλαίσθητες εμφανίσεις, ένα ατμοσφαιρικό πάρτι, αλλά και τιμητικές βραβεύσεις. Το καθιερωμένο παρεΐστικο πικνίκ στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον του νησιού δεν θα λείψει, ενώ μπορείτε να κάνετε χάζι το tweed ή να συμμετάσχετε κι εσείς με αντίστοιχη εμφάνιση. 

Καλογυαλισμένα ποδήλατα, καλαίσθητες παρουσίες γεμάτες στυλ, χαρούμενη διάθεση και ρετρό ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον σε ένα τριήμερο που θα μείνει αξέχαστο.

Το “A Weekend in Tweed” διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ελληνικού Μουσείου Ποδηλάτου.

Info
Weekend in Tweed
210 9222525
[email protected]