Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ετοιμάζεται για τουρνουά τένις

four-seasons-astir-palace
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ο Οκτώβριος θα ξεκινήσει με σερβίς και μπάκχαντ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με το πρώτο Riviera Masters Open Tennis Tournament στην Αθήνα.

Μόλις έναν χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την ακαδημία Tipsarevic Luxury Tennis, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το πρώτο Riviera Masters Open Tennis Tournament στις επαγγελματικές του εγκαταστάσεις, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2023. Το τουρνουά είναι ανοιχτό σε ερασιτέχνες όλων των επιπέδων και μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι αγαπούν το άθλημα από 12 έως 65 ετών.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα επικεντρωθούν αποκλειστικά σε παιχνίδια τύπου round robin που θα διεξαχθούν στα τρία σκληρά γήπεδα του ξενοδοχείου, όπου μέχρι 250 θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα ματς με άνεση.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, τη δεύτερη μέρα του τουρνουά, οι τενίστες-θρύλοι Janko Tripsarevic και Rainer Schuettler –πρώην αριθμοί 5 και 8 αντίστοιχα στον κόσμο–  θα λάβουν μέρος σε ένα μοναδικό ματς που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θεατών.

Ενώ οι αγώνες στο γήπεδο αναμένεται να εντυπωσιάσουν, το service του Four Seasons εκτός γηπέδου θα είναι σε πλήρη εξέλιξη καθ' όλο το Σαββατοκύριακο, προσφέροντας στους θεατές και τους παίκτες εξαιρετικές γευστικές λιχουδιές, δροσιστικά κοκτέιλ και όλες τις απαραίτητες ανέσεις για ένα εξαιρετικό αθλητικό γεγονός.

Οι παίκτες που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν το backhand τους ή το σερβίς τους ενόψει του τουρνουά, καλό είναι να κλείσουν άμεσα θέση για προπονήσεις με επαγγελματίες προπονητές από την ακαδημία Tipsarevic Luxury Tennis, κορυφαίο συνεργάτη του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα goodie bag κατά την εγγραφή τους, ενώ για τους τρεις πρώτους νικητές θα υπάρχουν σημαντικά έπαθλα.

Info
Riviera Masters Open Tennis Tournament
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
Four Seasons Astir Palace Hotel
698 515 9635, [email protected]
7/10 και 8/10
Κόστος συμμετοχής στο τουρνουά: 50€