Αυτά είναι τα 10 κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας

katikies-santorini

Το Katikies Santorini στην 8η θέση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Δείτε τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν στα έγκριτα Condé Nast Traveler’s 2023 Readers’ Choice Awards σε όλη την Ελλάδα, για πολυτελή διαμονή χωρίς εκπτώσεις.

Ξενοδοχεία αγαπημένα, που αποτελούν αποτελούν ιστορικά ορόσημα φιλοξενίας, αλλά ξεχωρίζουν και για την πιο σύγχρονη αισθητική τους και την πολυτέλειά τους, ξεχώρισαν στα Condé Nast Traveler’s 2023 Readers’ Choice Awards, την πιο πολυαναμενόμενη λίστα του ταξιδιωτικού κόσμου. Να σημειώσουμε ότι τα Readers' Choice Awards του Conde Nast Traveler είναι ένας αξιόλογος θεσμός στον ταξιδιωτικό κλάδο, που αναδεικνύει τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εμπειρίες, όπως αξιολογήθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού.

Ανάμεσά τους βρίσκουμε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιστορικό ορόσημο φιλοξενίας στην καρδιά της Αθήνας που συμπεριλαμβάνεται σταθερά, για ακόμη μια χρονιά, στη διάσημη λίστα, ως απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης απαράμιλλης εξυπηρέτησης και δέσμευσης του ξενοδοχείου να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στους επισκέπτες του.

Ακόμη, ο Όμιλος Katikies με χαρά ανακοίνωσε πως δύο από τα πολυτελή ξενοδοχεία του πρωταγωνιστούν ξανά στα βραβεία: Το εμβληματικό Katikies Santorini και το μοναδικό Katikies Kirini κέρδισαν μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, χάρη στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό που τα τίμησε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη του.

Στην κορυφή της εν λόγω λίστας συναντάμε το Four Seasons Astir Palace Hotel, που πρόσφατα κατέκτησε τη θέση 35 ανάμεσα στα 50 Καλύτερα Ξενοδοχεία του Κόσμου, όπως έγινε γνωστό στην πρώτη παρουσίαση της λίστας με «Τα 50 Καλύτερα Ξενοδοχεία του Κόσμου», που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Guildhall του Λονδίνου, στις 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα 10 κορυφαία ξενοδοχεία έχουν ως εξής:

#1 Four Seasons Astir Hotel Palace, Αθήνα, σκορ 98,44
#2 The Dolli, Αθήνα, σκορ 96,99
#3 Santo Pure Oia Suites & Villas, Οία Σαντορίνη, σκορ 96,29
#4 Katikies Kirini Santorini,  Σαντορίνη μ σκορ 96,23
#5 Canaves Oia, Σαντορίνη, σκορ 96,19
#6 Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Αθήνα, σκορ 96
#7 Astir Egnatia Alexandroupolis, Αλεξανδρούπολη, σκορ 95,72
#8 Katoikies Santorini, Σαντορίνη, 95,2
#9 Perivolas Lifestyle Houses, Σαντορίνη, 94,02
#10 Grace Hotel Auberge Resorts Collection, Σαντορίνη, σκορ 92,27