Η σεζόν κλείνει με επιτυχίες για τα ξενοδοχεία της Lamway Hotel Management Group

paros-agnanti-hotel

Paros Agnanti Hotel

ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Η τουριστική σεζόν 2023 για το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της εταιρείας Lamway Hotel Management Group ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας πίσω της αξέχαστες στιγμές και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αν και η φετινή τουριστική σεζόν είχε προκλήσεις και δυσκολίες -ειδικά σε μερικούς προορισμούς- οι επιδόσεις συνολικά ήταν εξαιρετικές, με τα ξενοδοχεία μας να καταγράφουν αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών αλλά και στα συνολικά ετήσια έσοδα.

Η Πάρος και η Αντίπαρος πρωταγωνίστησαν τη φετινή περίοδο, με τα ξενοδοχεία της εταιρείας να  καταγράφουν αύξηση στη μέση πληρότητα της τάξεως του 30% σε σχέση με το 2022, ενώ τα ξενοδοχεία στη Μύκονο και τη Σαντορίνη να καταγράφουν μια μικρή πτώση της τάξεως του 3-5% στη μέση πληρότητα. 

Ανάμεσα στις προκλήσεις της φετινής σεζόν ήταν η δυσκολία ανεύρεσης καταρτισμένου  προσωπικού, η αύξηση των αεροπορικών ναύλων, οι αυξήσεις τιμών στην εστίαση στις τοπικές αγορές, αλλά και τα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Relux Ios hotel

Ωστόσο, η Lamway Hotel Management Group, δείχνοντας την απόλυτη αφοσίωση στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, διασφάλισε συνολικά -ως όμιλος- ικανοποιητικά οικονομικά αποτελέσματα, με αύξηση εσόδων της τάξεως του 30%.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αξιολογήσεις και οι σχόλια των πελατών μας υπογραμμίζουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και την εξαιρετική φιλοξενία που προσφέρουμε στα ξενοδοχεία της Lamway Hotel Management Group.

Η στρατηγική της εταιρείας για το 2024 -για να αντιμετωπίσει τις όποιες νέες προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομίας-περιλαμβάνει μια ορθολογική τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στην αγορά τόσο στο κομμάτι της διαμονής όσο και στο κομμάτι των επισιτιστικών τμημάτων. Ακόμη στοχεύουμε στη σύναψη νέων συνεργασιών με OTA, επενδύσεις στις υπηρεσίες ευεξίας και προσανατολισμός στη μείωση των λειτουργικών εξόδων εφαρμόζοντας το μοντέλο ‘’της πράσινης μετάβασης’’ στα ξενοδοχεία του ομίλου.

Aqualia Hotel, Poros

Portfolio της Lamway Hotel Management Group:

Τη φετινή τουριστική περίοδο εντάχθηκαν στο Portfolio της εταιρείας νέα καταλύματα στην Πάρο & τη Σαντορίνη, όπως το Pnoi Hotel Paros, Orasea Villa Paros και το Serapias Suites (Σαντορίνη).

Στα μελλοντικά σχέδια της Lamway Hotel Management Group είναι η ένταξη νέων μακροχρόνιων εμπορικών μισθώσεων ξενοδοχείων στα νησιά, αλλά και σε ορεινά μέρη της Ελλάδας. Το 2024 θα λειτουργήσει και το νέο ξενοδοχείο-μέλος της Lamway Hotel Management Group το Aqualia Hotel, στον Πόρο (Αργοσαρωνικός), δυναμικότητας 52 δωματίων.

Αξίζει να αναφερθούμε στο εξαιρετικό προσωπικό μας για την αφοσίωσή τους και την ανυπέρβλητη προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Η συνεισφορά τους ήταν καθοριστική για την επίτευξη αυτών των εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

Συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε για την παροχή μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών και την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, καθώς και για τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του χαρτοφυλακίου μας.