Το καλοκαίρι θα λειτουργήσει το πρώτο W Hotel στην Ελλάδα

w-costa-navarino
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Τα W Hotels Worldwide καταφτάνουν και στην Ελλάδα, με το πρώτο W Hotel να πρόκειται να λειτουργήσει στην Costa Navarino.

Αυτό το καλοκαίρι, η Μεσσηνία θα έχει άλλη μια επιλογή πολυτελούς διαμονής με την προσθήκη των W Hotels Worldwide στην Costa Navarino.

Συγκεκριμένα, το W Costa Navarino θα βρίσκεται στο Navarino Waterfront σε μια έκταση μπροστά στη θάλασσα με θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου και το Ιόνιο, 130 στρεμμάτων, με 246 δωμάτια, σουίτες και βίλες, ορισμένα με ιδιωτικές πισίνες, σε ένα πρότζεκτ επένδυσης 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2022, αποτελώντας τη νεότερη προσθήκη των W Escapes στην Ευρώπη, μετά την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ελβετία.

Ταυτόχρονα, σε διαδικασία εξέλιξης βρίσκεται και η κατασκευή υπερπολυτελούς θερέτρου στο Navarino Bay με 99 σουίτες, βίλες, σπα, health και beach club, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει το 2023.

Η είσοδος των W Hotels Worldwide στην Ελλάδα ανακοινώθηκε από την Marriott International Inc και την ΤΕΜΕΣ Α.Ε., ενώ «τρέχει» διαδικασία προσλήψεων για 400 θέσεις εργασίας.