Φωτογραφικό ταξίδι στη Βουδαπέστη έρχεται τον Δεκέμβριο

boudapesti
ΤΡΙΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ο φωτογράφος Ανδρέας Κατσικούδης μας καλεί σε ένα διαφορετικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, με πρωταγωνιστή τον φωτογραφικό μας φακό.

Η πανέμορφη Βουδαπέστη θα αποτελέσει θέμα των φωτογραφιών της επόμενης φωτογραφικής απόδρασης που ετοιμάζει ο φωτογράφος Ανδρέας Κατσικούδης στις 7-10 Δεκεμβρίου (4 ημέρες, 3 διανυκτερεύσεις). Πανέμορφες γέφυρες, εβραϊκές συνοικίες, μεγαλόπρεπα κτίρια, υπέροχες πλατείες, η ουγγρική πρωτεύουσα τα έχει όλα και σας περιμένει να την ανακαλύψετε με τον φωτογραφικό σας φακό, με μια μικρή ομάδα που αγαπάει τα ταξίδια, τη φωτογραφία, την αστική περιπλάνηση.

Jorge Franganillo
Jorge Franganillo

Να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας Κατσικούδης είναι φωτογράφος, σκηνοθέτης, αλλά πάνω απ΄ όλα ταξιδιώτης. Έχει ταξιδέψει σε περίπου 30 χώρες, συνήθως μόνος του και με δικό του προγραμματισμό. Ο λόγος που ξεκίνησε τη φωτογραφία ήταν αυτός: πώς θα φέρει εικόνες που θα αποτυπώνουν την ιδιαιτερότητα (όχι απαραίτητα ομορφιά) των πόλεων και χωριών που επισκεπτόταν.

Jorge Franganillo
Jorge Franganillo
Αρπάξτε την ευκαιρία να ταξιδέψετε μαζί του, να γνωρίσετε τη Βουδαπέστη και να εξασκήσετε την τέχνη της φωτογραφίας σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ευρώπης. 

Info
[email protected]
(στο μήνυμα αναφέρετε πλήρες όνομα και κινητό και στο θέμα γράφετε ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ)