Ζωντάνεψε ξανά ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

mulos-ton-ksotikon
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Με τον πιο παραμυθένιο τρόπο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η επίσημη τελετή έναρξης του μεγαλύτερου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου της Ελλάδας.

Τα Τρίκαλα είναι μια από τις πόλεις που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα Χριστούγεννα, με τον Μύλο των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας να πρωταγωνιστεί όλη την εορταστική περίοδο, προσελκύοντας κόσμο από όλη την Ελλάδα. 

Και φέτος, λοιπόν, ο 12ος Μύλος των Ξωτικών, υπέρλαμπρος όπως πάντα, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του, πήρε ζωή ξανά και ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας και έστειλε μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Κάλεσε τον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Λάππα και τον πρώην Δήμαρχο και νυν Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου στέλνοντας μήνυμα ενότητας από το Μύλο των Ξωτικών.

Η παραμυθένια και συγκινητική τελετή έναρξης ολοκληρώθηκε με μια ανεπανάληπτη συναυλία από την εκρηκτική Josephine και με πλήθος κόσμου που στήριξε την εκδήλωση. Συμμετείχαν και οι τραγουδιστές Κατερίνα Μπαρμπαρούση, Ραφαέλα Μάνου, Χρήστος Μοδέστος, Ιουλία Γιώτα, Ευγενία Λιάκου, η θεατρική ομάδα Πολιτιστικού Εργαστηρίου Εαρ, το Δημοτικό θεατρικό Εργαστήρι και η Αντονέλλα Χήρα, το στούντιο ηχογραφήσεων του Μουσείου Τσιτσάνη και ο Στέλιος Καραγιώργος, η Ομάδα δράσης του Μύλου των Ξωτικών, ο Στέργιος Στάμος στον σχεδιασμό των κοστουμιών, ο Γιώργος Τσιαντούλας στη σκηνοθεσία και την επιμέλεια της τελετής, οι χορευτές της Σχολής Χορού Dance Project, η Ναταλία Διβάνη και ο Γιάννης Διβάνης.

Ο Μύλος τον Ξωτικών σας περιμένει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 για μαγικές στιγμές με πολλή χρυσόσκονη.