Το 507 Athens ανοίγει σύντομα τις πόρτες του

507-athens
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Με στόχο τα εγκαίνια πριν τα Χριστούγεννα και υπέροχη θέα στους λόφους της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και του Φιλοπάππου, το 507 Athens έρχεται να δώσει τον δικό του τόνο στην αθηναϊκή φιλοξενία.

Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων μια νέα προσθήκη στο ξενοδοχειακό γίγνεσθαι της Αθήνας ετοιμάζεται, με το 507 Athens να βρίσκεται στην τελική ευθεία για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του. Στο κέντρο της Αθήνας, στην κάθοδο της Συγγρού, με μαγευτική θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό και Φιλοπάππου, το 507 Athens πρόκειται να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και πολυτελείας, ενσωματώνοντας τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες για μια άνετη πρόσβαση και διαμονή, όπως self-check-in / checkout, mobile electronic access keys, smart inroom features κ.ά.

Διαθέτει 14 μεγάλες Σουίτες και 17 ευρύχωρα studios, δύο Bar/ Restaurants, ένα στο ισόγειο και ένα στην ταράτσα, meeting rooms, ενώ προσφέρει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες wellness, όπως sauna, hamam, massage rooms, περιποίηση προσώπου και σώματος κ.ά.

Γεύσεις με υπογραφή
Η γαστρονομία θα παίξει σημαντικό ρόλο με στόχο τα εστιατόρια να μην είναι δυο ακόμα εστιατόρια ξενοδοχείων. Περιγράφονται, μάλιστα, σαν «ιεροί χώροι της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας», με σωστές τιμές, ανοικτά για όλους τους Αθηναίους και όχι μόνο για όσους επιλέγουν την διαμονή τους στο ξενοδοχείο. Κάπως έτσι προέκυψε και η συνεργασία με τον χαρισματικό σεφ Έκτορα Μποτρίνι, βραβευμένο με αστέρι Michelin, ο οποίος ανέλαβε όλη την οργάνωση και τη λειτουργία τους.

Το Bar-restaurant του ισογείου θα λειτουργεί ως all day, μέχρι τις 19:00, με πλήρες μπαρ. Στην ταράτσα απέναντι από την Ακρόπολη θα λειτουργεί το OPPOSITE καθημερινά από τις 19.00 όλο το χρόνο, χειμώνα - καλοκαίρι, με αξεπέραστη θέα, σχεδιασμένο με προσοχή στην λεπτομέρεια και στην άνεση για απόλυτη απόλαυση και των γεύσεων και της θέας. Θα έχετε, λοιπόν, την ευκαιρία να απολαύσετε τις δημιουργίες του Έκτορα Μποτρίνι στο κέντρο της Αθήνας και να τις συνοδεύσετε με τα εξαιρετικά cocktails και ποτά από το μπαρ ή κρασιά από τη φροντισμένη λίστα του OPPOSITE.

Ιnfo
507 Athens
Αυτοκράτορος Νικολάου 4, Αθήνα