Η Μεγάλη Βρεταννία φόρεσε τα γιορτινά της

megali-bretannia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Το μεγαλόπρεπο ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Φώτα, λάμψη και χαρούμενη διάθεση κυριάρχησαν πριν λίγες ημέρες στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο lobby του ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα με αισιόδοξα μηνύματα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την παιδική  χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής». Εκεί βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι του «Μαζί για το Παιδί», οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους.

christos dimakeas
christos dimakeas
Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες διασκέδασαν με κέφι και αισιοδοξία, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου η μαγεία των Χριστουγέννων ήταν διάχυτη. Πρωταγωνιστής όπως κάθε χρόνο ήταν το περίφημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου ύψους 7,5 μέτρων. Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοιχίζουν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό που μαγνητίζει τα βλέμματα.

christos dimakeas
christos dimakeas

Συγχρόνως, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας με αφοσίωση στη δημιουργία μιας ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνία και τον εθελοντισμό, ενεργοποιούν και φέτος μια ξεχωριστή φιλανθρωπική δράση. Συγκεκριμένα, από 1/12/2023 και για τους επόμενους 10 μήνες, σε κάθε λογαριασμό που πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall οι επισκέπτες θα μπορούν να δωρίσουν €2 επιπλέον για τη στήριξη του έργου του «Μαζί για το Παιδί» για τη δημιουργία σύγχρονων χώρων εκπαίδευσης σε δημόσια σχολεία ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.