Λαμπερό βραβείο για το Athens Capital Hotel - MGallery Collection

athens-capital-hotel-mgallery-collection
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Το Athens Capital Hotel - MGallery Collection τιμήθηκε με το βραβείο Commercial Star Award 2023 στο πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Διευθυντών της Accor για τη La Maison.

Ο κύριος Ευριπίδης Τζήκας, Διευθυντής του Athens Capital Hotel - MGallery Collection, με χαρά ανακοινώνει ότι το πολυτελές lifestyle ξενοδοχείο έλαβε το κορυφαίο βραβείο Commercial Star Award για το έτος 2023, στο πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Διευθυντών της Accor για τη La Maison. Αυτό το σημαντικό γεγονός, που πραγματοποιήθηκε υπό το ενδυναμωτικό σύνθημα #REIGNITE, αποτέλεσε μια δυναμική συνάντηση που έδωσε ώθηση στην έμπνευση και ενίσχυσε τη συνεργασία εντός της εκλεκτής συλλογής πολυτελών ξενοδοχείων MGallery - Collection.

Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας της La Maison, κυρίας Maud Bailly, και πλαισιώθηκε με την ενδιαφέρουσα ομιλία του Προέδρου της Accor, κυρίου Sébastien Bazin, τέθηκε ως αφετηρία για μια νέα εποχή καινοτομίας και αριστείας στον κλάδο της φιλοξενίας.

Το βραβείο Commercial Star Award 2023 αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του Athens Capital Hotel - MGallery Collection προς την αριστεία και την παροχή ασυναγώνιστων υπηρεσιών. Αυτή η τιμητική διάκριση αντικατοπτρίζει την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά ολόκληρης της ομάδας του Athens Capital Hotel - MGallery Collection, αναδεικνύοντας το πάθος όλων για τη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών φιλοξενίας.

Ο κύριος Ευριπίδης Τζήκας εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς την ομάδα του Athens Capital Hotel - MGallery Collection και την ηγεσία της La Maison, συμπεριλαμβανομένων της κυρίας Maud Bailly (CEO La Maison - Accor), του κυρίου Markus Keller (COO Sofitel MGallery & Emblems) και του κυρίου Vincent Louis (VP Operations, Managed Hotels Sofitel, MGallery & Emblems), για τον καθοριστικό ρόλο τους στην κατάκτηση αυτού του κορυφαίου βραβείου.

«Μας τιμά που παραλάβαμε το βραβείο Commercial Star Award 2023, και θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε ολόκληρη την ομάδα του Athens Capital Hotel - MGallery Collection για την αφοσίωση και την εργατικότητά τους. Αυτό το επίτευγμα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς το όραμα της Maud Bailly, του Markus Keller και του Vincent Louis. Προσβλέπουμε στο να συνεχίσουμε να ενσαρκώνουμε τις αξίες της ομάδας της Accor και της συλλογής ξενοδοχείων MGallery Collection, καθώς ανοίγουμε τον δρόμο για ένα συναρπαστικό μέλλον στον τομέα του luxury hospitality», δήλωσε ο κύριος Ευριπίδης Τζήκας.

Η ομάδα του Athens Capital Hotel - MGallery Collection ανυπομονεί για το μέλλον και αυτό το βραβείο αποτελεί εφαλτήριο για τη συνεχή δέσμευσή τους προς την αριστεία και την καινοτομία στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας.

Info
Athens Capital Hotel - MGallery Collection
Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Πλατεία Συντάγματος
IG: @athenscapitalhotel