Ποιο ελληνικό νησί ξεχωρίζει το Conde Nast Traveller;

conde-nest-milos-white-coast
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Με τις υπέροχες παραλίες της, αλλά και τα εντυπωσιακά της καταλύματα, η Μήλος κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Μήλος είναι το απόλυτο ελληνικό νησί για το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με το αφιέρωμα του Conde Nast Traveller, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, καθώς διαθέτει έναν απέραντο φωτεινό ουρανό, τις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου, μοναδική γαστρονομία αλλά και εξαιρετικές επιλογές για διαμονή.

Πρώτο στο διθυραμβικό άρθρο βρίσκεται το White Coast Suites, το νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο του νησιού, το οποίο μόλις στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα χάρη στην ξεχωριστή αρχιτεκτονική και την απέριττη πολυτέλεια που προσφέρει. Από το signature άρωμα των εσωτερικών χώρων μέχρι τα ντόπια αγνά υλικά που συνθέτουν τις γαστρονομικές επιλογές του εστιατορίου του, η διαμονή των επισκεπτών είναι φροντισμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Οι προτάσεις για διαμονή συνεχίζονται και με το Skinopi Lodge, το MILOS PLV βασισμένο στις αρχές της βιωσιμότητας, το κομψό Villa Costa Mare, το Terra Mare Suites στον Μύτακα, Volcano Luxury Suites Milos στο Παλαιοχώρι, adults only και ιδανικό για ζευγάρια, το φρέσκο White Pebble Suites στην Πολώνια, το μαγευτικό και δημοφιλές ψαροχώρι, και το Ventus di Milo στα ενδότερα του νησιού, σε μια γαλήνια τοποθεσία. 

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες άρθρο του Conde Nast Traveller με το αφιέρωμα στη Μήλο εδώ