Δείτε όλη την Ελλάδα από ψηλά σε 2 λεπτά

limeni-mani
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η κάμερα του Θεόφιλου Μπάμπουλη και του Point of View, του ταξιδιάρικου καναλιού του στο youtube, μας πάει ένα ταξίδι 2 λεπτών σε πανέμορφα μέρη της Ελλάδας, που μπορούμε να θαυμάσουμε από ψηλά.

Ξεκινώντας από την Αθήνα και την Ακρόπολη, το drone του Θεόφιλου Μπάμπουλη μας πάει ένα ταξίδι από όλα τα μέρη που «πέταξε» το 2023 και όλες τις ομορφιές που κατέγραψε από τον ουρανό της Ελλάδας.

Μέσα σε μια χρονιά, λοιπόν, πέρασε από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, πέταξε επάνω από την πυργοπολιτεία της Βάθειας, μας σύστησε του φρούριο της Καβάλας, χτισμένο στην κορυφή της χερσονήσου της Παναγίας και συνέχισε στην Καρύταινα και τη Δημητσάνα της Αρκαδίας.

Θεόφιλος Μπάμπουλης/PointofView

Έπειτα πήρε τα νησιά, στη Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων, στα Σεϊτάν Λιμάνια, στην Πρέβελη και στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου στην Κρήτη, στο κάστρο της Φανερωμένης και στον Φάρο Τουρλίτη στην Άνδρο, στον φάρο Αγίου Νικολάου Κέας και στην Απόνησο στο Αγκίστρι.

Θεόφιλος Μπάμπουλης
Στη συνέχεια, πέρασε από τη Λακωνία και τα τιρκουάζ νερά στο Λιμένι, ενώ μας έδειξε και το εντυπωσιακό Ναυάγιο «Δημήτριος» στο Γύθειο. Ανέβηκε στον Όλυμπο και τους καταρράκτες Ορλιάς, πέταξε πάνω από τον Βοϊδομάτη και το γεφύρι της Κλειδωνιάς, όπου συνέβη ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήνατα στην ιστορία της περιοχής ανάμεσα σε δύο οικογένειες, και πέρασε από τη λίμνη Σμοκόβου στην Καρδίτσα.

Κατέβηκε στη Μεσσηνία και τους καταρράκτες της Νέδας, ανηφόρισε στην Πέλλα και τα εντυπωσιακά λουτρά Πόζαρ και σταμάτησε στην πανέμορφη Καστοριά με τη λίμνη της και το Δισπηλιό.

Κι όλα αυτά σε 2 λεπτά. Απολαύστε!

Ο Θεόφιλος Μπάμπουλης, μέσα από το κανάλι του Point of View στο youtube μας βοηθά να απολαύσουμε όμορφα μέρη από ψηλά, ανακαλύπτοντάς το μεγαλείο τους από μια διαφορετική οπτική.