Αέρας ανανέωσης φυσά στο Paros Agnanti Resort & Spa

paros-agnanti-resort
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Από το λογότυπο, μέχρι το σπα και το εστιατόριο, το Paros Agnanti Resort & Spa ανανεώνεται και ετοιμάζεται για το φετινό καλοκαίρι, ώστε να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό στο νησί της Πάρου.

Μετρά 25 χρόνια και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στο νησί της Πάρου, με πολλά σχέδια για τη φετινή χρονιά. Το Paros Agnanti Resort & Spa παρουσιάζει την ολοκληρωτική ανανέωση του λογοτύπου του, σηματοδοτώντας έτσι ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο πολυτέλειας και εξαιρετικής φιλοξενίας. Το νέο του λογότυπο συμβολίζει την ανανέωση και την καινοτομία που προσφέρει αυτό το μοναδικό resort στο νησί της Πάρου, αλλά γενικότερα στις Κυκλάδες.  

Olvia Spa: Ανάμεσα στη φετινή ανανέωση του Paros Agnanti Resort & Spa περιλαμβάνεται το νέο πολυτελές σπα, το Olvia Spa, που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με εξαιρετικές υπηρεσίες. Olvia, σύμφωνα με τον μύθο της Περσεφόνης, σημαίνει ευτυχής, μακάριος, ευδαίμων, αυτός που γευόμενος τις υπηρεσίες του σπα μπορεί να απολαύσει ψυχική ικανοποίηση, χαρά και ευφορία, βασικά χαρακτηριστικά για να ξαναζήσεις τις στιγμές, να κατακτήσεις την ευτυχία της μακροζωίας. 

GFR
Coeli Restaurant: Επιπλέον, το Coeli Restaurant, το ανανεωμένο εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας με θέα στη θάλασσα προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη ακόμη και στους πιο απαιτητικούς. Παράλληλα με μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, μπορείτε να απολαύσετε και το μουσικό πρόγραμμα από ένα ντουέτο καλλιτεχνών.

Αθλητικές δραστηριότητες & Wellness events: Οι εγκαταστάσεις αθλητικών δραστηριοτήτων (γήπεδο Padel, tennis & mini golf park) θα καλύπτουν τις ανάγκες όσων αναζητούν αθλητικές δραστηριότητες, ενώ η εκπληκτική πισίνα θα προσφέρει ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης. Το φετινό καλοκαίρι θα φιλοξενηθούν στο Paros Agnanti Resort & Spa wellness events, όπως τα powerful spinning events στον υπαίθριο χώρο, αλλά και οι οικογενειακές δράσεις «Φροντίδα στη Γη» όπου η οικογένεια θα έρθει σε επαφή με τη φύση και τη φροντίδα που μπορεί απλόχερα να μας προσφέρει η Μάνα Γη. Οι οικογένειες θα βιώσουν με φυσικά ελληνικά υλικά θεραπείες στο spa και παράλληλα θα ανταποδίδουν την αγάπη τους στη φύση, φυτεύοντας το οικογενειακό τους φυτό στον μποστάνι του ξενοδοχείου, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα στη φροντίδα της γης και στις αναμνήσεις διακοπών τους.

Κυκλαδίτικη τέχνη του μαρμάρου με την υπογραφή του Εμμανουήλ Φωκιανού: Το Paros Agnanti Resort & Spa σας προσκαλεί σε έναν κόσμο όπου η τέχνη και η πολυτέλεια συναντώνται, καθώς ο Εμμανουήλ Φωκιανός αποκαλύπτει τη Μοναδική Έκθεση Μαρμάρου. Κάθε έργο είναι μια επιβεβαίωση της δεξιοτεχνίας που μετατρέπει το στερεό μάρμαρο σε έναν εξαιρετικό «αργαλειό» σχημάτων και συναισθημάτων. Το Paros Agnanti Resort & Spa αποτελεί τον ιδανικό καμβά για αυτές τις εξαιρετικές δημιουργίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να εμβαθύνουν στην ομορφιά των μαρμαρένιων αριστουργημάτων του Φωκιανού.

Με αυτές τις νέες προσθήκες, το Paros Agnanti Hotel συνεχίζει να αναδεικνύεται ως προορισμός πολυτέλειας και ξεκούρασης στην Πάρο, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. 

Info
Paros Agnanti Hotel