Ματιά στα καλύτερα all-inclusive resort της Ελλάδας

creta-maris
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Σε αυτά τα all-inclusive ξενοδοχεία, δεν χρειάζεται να σας απασχολεί τίποτα.

Πρόσφατα, το αμερικάνικο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure δημοσίευσε τα 10 καλύτερα all-inclusive resort της Ελλάδας, από adults-only μέχρι family-friendly κι από spa getaways μέχρι περιπετειώδη.

Στη λίστα, λοιπόν, συναντάμε το Aeolos Beach Hotel της Κέρκυρας για όσους αναζητούν ξενοδοχεία όπου δεν χρειάζεται να πάνε αλλού για να διασκεδάσουν. Το Ikos Olivia της Χαλκιδικής ξεχωρίζει για πιο οικογενειακές καταστάσεις, όπως και το Kiani Beach Resort της Κρήτης. Στην αντίπερα όχθη, όσοι δεν επιθυμούν παιδιά στις διακοπές τους προτιμούν το adults-only Sentido Port Royal Villas & Spa της Ρόδου.

Το Creta Maris στην Κρήτη ξεχωρίζει στα μάτια όλων των foodies εκεί έξω και το Blue Lagoon Village στην Κω σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο για τα δωμάτια και τις υπηρεσίες του, όσο και για την πανέμορφη τοποθεσία του. Το Lux Me White Palace Grecotel Luxury Resort της Κρήτης έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα, τεράστια πισίνα και σίγουρα από την ονομασία του κιόλας φανερώνει πόσο πολυτελές είναι.

Το Ikaros Village στα Μάλια της Κρήτης είναι για όσους αναζητούν την απόλυτη ηρεμία, το Daios Cove Luxury Resort & Villas της Κρήτης χαρακτηρίζεται από ultra chic διαμονή και το Mayor La Grotta Verde Grand Resort της Κέρκυρας είναι άλλη μια υπέροχη και γαλήνια επιλογή adults-only, με απίστευτη θέα.