SWOT Hospitality και Xenos Hotels & Resorts ενώνουν δυνάμεις

swot-olea-zante-maris
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Νέα συνεργασία με Olea All Suite Hotel και Zante Maris Sυites υπό την εμπορική καθοδήγηση της SWOT.

Η SWOT Hospitality ανακοινώνει μια ακόμα ηχηρή συνεργασία, αυτή τη φορά στους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων, διευρύνοντας την παρουσία της στη νησιωτική χώρα, με την Xenos Hotels & Resorts, έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα. Τα Olea All Suite Hotel και Zante Maris Suites της Xenos Hotels & Resorts στη Ζάκυνθο αποτελούν τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της SWOT Hospitality, η οποία συνεχίζει να επεκτείνεται στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας.

Χτισμένο αμφιθεατρικά, το Olea All Suite Hotel, μέλος των Design Hotels της Marriott International, βρίσκεται σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών από την πόλη της Ζακύνθου, και διαθέτει 93 πολυτελείς σουίτες, στην πλειονότητά τους με ιδιωτική πισίνα. Το υδάτινο στοιχείο κυριαρχεί με τη «λίμνη» 4.000 μέτρων να εναρμονίζεται με τον περιβάλλοντα ελαιώνα του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο bars και τρία εστιατόρια, εκ των οποίων το Fine Dining τελεί υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου chef Μιχάλη Νουρλόγλου. Το 2024 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Condé Nast Traveller με τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία και είναι το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που ανακηρύχθηκε το «Καλύτερο resort στον κόσμο» από το Interior Design Magazine. Η αρχιτεκτονική μελέτη και το design του Olea All Suite Hotel φέρουν την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Block 722.

Τo γειτονικό Zante Maris Suites διακρίνεται για την ιδιωτικότητα και την ηρεμία που παρέχει στους ενήλικες επισκέπτες του. Χτισμένο ανάμεσα σε ελιές και τρεχούμενα νερά, το ξενοδοχείο διαθέτει 45 σουίτες σε minimal, γήινες αποχρώσεις που αποτείνουν φόρο τιμής στο outdoor living, προσφέροντας παράλληλα όλες τις ανέσεις ενός boutique ξενοδοχείου. Την αρχιτεκτονική μελέτη υπογράφει και εδώ η ομάδα της Block 722.

H Βένια Ξένου, εκπρόσωπος της Xenos Hotels & Resorts, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την έως τώρα πορεία των Olea All Suite Hotel και Zante Maris Suites, καθώς και για την αποδοχή τους από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό διεθνών ταξιδιωτών. Η συνεργασία μας με τη SWOT Hospitality, γνωστή για την αποτελεσματική εμπορική στρατηγική της σε ξενοδοχεία πολυτελείας, θεωρούμε ότι θα ενισχύσει περαιτέρω την αναγνωρισιμότητα των ξενοδοχείων μας και θα εδραιώσει τη θέση τους στο χάρτη της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο».

O Πάνος Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της SWOT Hospitality ανέφερε σχετικά με τις δύο νέες συνεργασίες: «Με πολλή χαρά καλωσορίζουμε τα δύο ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο, τα οποία εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιό μας και σηματοδοτούν την είσοδό μας στο Ιόνιο. Ευχαριστούμε θερμά την Xenos Hotels & Resorts για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή αναμένεται να αναβαθμίσει τόσο τον προορισμό της Ζακύνθου, όσο και της ευρύτερης περιοχής των Επτανήσων».