Το La Divina είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

la-divina-aria Alkis Moraitis Imaging (c)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εγκαινιάζουν το πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο La Divina στην οδό Αδριανού στο Θησείο, το οποίο θα υποδέχεται τους επισκέπτες του από την 1η Απριλίου 2024.

Νέα προσθήκη στην ξενοδοχειακή Αθήνα, το La Divina, διατηρώντας τη μαγεία του παλιού Ωδείου Αθηνών και με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, στεγάζεται σε ένα μοναδικής αισθητικής διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, αφιερωμένο στη θρυλική Μαρία Κάλλας, συνδυάζοντας τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με την πολυτελή απλότητα. Δημιουργεί έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την αισθητική του παρελθόντος, παρέχοντας ταυτόχρονα σύγχρονες ανέσεις και όσοι το επιλέξουν για τη διαμονή τους, θα απολαύσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που πρεσβεύουν τα Aria Hotels, σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής και ιστορικής σημασίας κτίριο που ανακαινίστηκε με απόλυτη προσοχή και επιμέλεια, χωρίς να επηρεαστεί ο χαρακτήρας και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

Το La Divina διαθέτει 12 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την άνετη και πολυτελή διαμονή, την άμεση πρόσβαση στα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας, καθώς και να ανακαλύψουν την πολυδιαφημισμένη «ηλεκτρισμένη» νυχτερινή ατμόσφαιρα του ιστορικού κέντρου.

Alkis Moraitis Imaging (c)

Τα Aria Hotels συνεχίζουν να ενισχύουν στρατηγικά το χαρτοφυλάκιό τους και να επεκτείνουν δυναμικά την παρουσία τους στην Αθήνα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας, εστιάζοντας στην ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής, και της ιστορίας της Ελλάδας. Το διευρυμένο τους χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ακίνητα σε διάφορους νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες φιλοξενίας που ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ανάγκες του ταξιδιώτη. Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά.

Info
La Divina 
Αδριανού 3, Θησείο
2102207686, [email protected]