Η Βαμβακού Λακωνίας αποχαιρετά την άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο

bambakou-lakonias
ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2022

Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης δεν θα μπορούσε να μην έχει δραστηριότητες για όλους στην όμορφη Βαμβακού.

Τι λέτε να πάρετε τα (ανθισμένα) βουνά και να ζήσετε από κοντά τις δραστηριότητες της Vamvakou Revival για μικρούς και μεγάλους;

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το μέρος διοργανώνει κάθε μήνα υπέροχες δραστηριότητες για όλους, δίνοντάς μας μια ακόμη αφορμή για ταξίδι.

Για το υπόλοιπο του Μαΐου, λοιπόν, σημειώστε το καλεντάρι των τεχνών στις 21/05, όπου θα φτιάξετε μαγιάτικα στεφάνια, καθώς και τυπώματα λουλουδιών και φύλλων, παρατηρώντας πίνακες ζωγραφικής, τοιχογραφίες και κεντήματα με τη Μαστροκυριακάκη Αδαμαντία και ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσης και ευστοχίας για μικρούς και μεγάλους στις 22/05 με τον Ευάγγελο Θεοδώρου. 

Την Άνοιξη και τον Μάιο θα αποχαιρετήσετε στις 28/5 με θεατρικό παιχνίδι και «ονειρικούς υπερήρωες με ενσυναίσθηση» σε ένα εργαστήρι, όπου θα κατασκευάσετε τη δική σας φιγούρα – μαριονέτα και θα μιλήσετε για τους αγαπημένους σας υπερήρωες και τη δύναμή τους με τη Φλώρα Καλομοίρη. Την επόμενη ημέρα στις 29/05, ένα σχολείο χωρίς θρανία για όλους έρχεται στη Βαμβακού. Εξοπλιστείτε με κέφι και φαντασία κι ελάτε για παιχνίδι, έκφραση, δημιουργία και ξεγνοιασιά στο βουνό!

Είστε έτοιμοι για λουλουδένιες, ηλιόλουστες και ανθισμένες περιπέτειες και αποδράσεις; 

Info
www.vamvakourevival.org/events/