Το Moxy Athens City κάνει τα meeting πιο ευχάριστα με 4 νέους χώρους

moxy-athens Christos Drazos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Με 4 νέους εντυπωσιακούς χώρους, ιδανικούς για επαγγελματικά meetings και παρουσιάσεις, το Moxy Athens City, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, γίνεται το place to be για επαγγελματικά meeting.

«Έχουμε meeting στο MOXY!» αυτή θα είναι η πρώτη σκέψη όσων βρίσκονται στην Αθήνα και αναζητούν τον πιο ανεπιτήδευτα φιλόξενο και πολυσυλλεκτικά συναρπαστικό χώρο για να διοργανώσουν τα επαγγελματικά τους meetings, σε τέσσερις νέους χώρους σύγχρονου design και street art.

Christos Drazos

Το Moxy Athens City, το πρώτο vibrant lifestyle hotel brand από τη Marriott, άρρηκτα συνδεδεμένο με την τέχνη, παρουσιάζει τέσσερα νέα meeting spaces, συνολικής έκτασης 207 τ.μ που φέρουν την υπογραφή του ταλαντούχου mural artist SimpleG, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει μαγικούς κόσμους με τις τοιχογραφίες του, συνδυάζοντας ζωγραφική στο χέρι και street art.

Christos Drazos

Οι αίθουσες από 25 έως 115 τ.μ., συνολικής έκτασης 207 τ.μ., μπορούν να φιλοξενούν συναντήσεις έως και 105 ατόμων, διαθέτουν τηλεοπτικές οθόνες μεγάλων διαστάσεων ή projector & screen, WiFi και in-room buffet bar για coffee breaks και μεσημεριανό, καθώς επίσης και για after-meeting cocktails.

Christos Drazos

Οι χώροι, μπορούν επιπλέον να χρησιμοποιηθούν για ποικίλες άλλες εκδηλώσεις, όπως, press conference, fashion bazaars ή lifestyle events, που θα μείνουν αξέχαστα.

Info
Moxy Athens City
Σταδίου 65, 2144082020
[email protected]
Instagram: @moxyathenscity