Ο ήλιος θέλει το κόκκινο σταφύλι του

kokkino-stafuli
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Η ανάγκη για προστασία από τον ήλιο γίνεται όλο και πιο επιτακτική όσο προχωράει η άνοιξη και φέτος το όπλο μας θα είναι τα βλαστοκύτταρα του κόκκινου σταφυλιού, όπως μας τα χαρίζει απλόχερα η συλλογή Red Grape από την Korres.

Το αντιηλιακό ξέρουμε πλέον καλά ότι είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχός μας κατά του καρκίνου του δέρματος, αλλά και της φωτογήρανσης. Για ένα υγιές και φρέσκο δέρμα, λοιπόν, χρειαζόμαστε προστασία και μάλιστα όλο το χρόνο, όχι μόνο όταν ο ήλιος αρχίζει να δείχνει πιο έντονος. Όχι, όμως, μια οποιαδήποτε προστασία, αλλά ένα αντιηλιακό που έχει τις προδιαγραφές να προστατέψει το δέρμα μας, προσφέροντάς μας ταυτόχρονα αντιγηραντική δράση, με τα κατάλληλα συστατικά. Ένα από αυτά είναι και τα βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού που προσφέρουν αντιηλιακή προστασία και φροντίδα του δέρματος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων και των πανάδων. Πού θα τα βρούμε; Στη συλλογή Red Grape του Korres.

Η συλλογή περιλαμβάνει SPF50 επιλογές και σε tinted εκδοχή για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο καθώς και την κρέμα προσώπου με διάφανη λάμψη για άμεσα φυσικά λαμπερό πρόσωπο. Πρόκειται για multi-tasking φόρμουλες βασισμένες σε καινοτόμο τεχνολογία, με SPF50 επιλογές και σε tinted εκδοχή για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο, αλλά και κρέμα προσώπου με διάφανη λάμψη για άμεσα φυσικά λαμπερό πρόσωπο. Προσφέρει υψηλή προστασία από UVA / UVB ακτινοβολία, καθημερινά και παντού, κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των κηλίδων και των πανάδων, κλινικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική δράση, ενυδατική δράση.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά είναι ενισχυμένη με την προηγμένη τεχνολογία Grape Stem Cell Antioxidant System, ένα complex 3x πλούσιων πηγών αντιοξειδωτικών: Βλαστοκύτταρα από μία σπάνια ποικιλία κόκκινου σταφυλιού γεμάτη πολυφαινόλες, εκχύλισμα ελληνικού σταφυλιού και ένα αντιοξειδωτικό μίγμα βιταμινών που υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του επιδερμικού φραγμού, την πρώτη γραμμή άμυνας του δέρματος.

Με ελαφριές υφές που απλώνονται εύκολα και απορροφώνται άμεσα, η συλλογή Red Grape προστατεύει το δέρμα όλο το χρόνο, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνει την όψη του από την πρώτη εφαρμογή, ενώ η εμφάνιση πανάδων και ρυτίδων μειώνεται ορατά στις πρώτες 4 εβδομάδες χρήσης. Το δέρμα είναι λαμπερό, έχει υγιή όψη και ομοιόμορφο τόνο.

Red Grape, η Συλλογή
Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50 - Αόρατο τελείωμα
Δοκιμάστε την αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής για προστασία από τη φωτογήρανση, ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Διάφανη Λάμψη | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50 - Φυσική λάμψη + Ομοιόμορφος τόνος
Αντίστοιχη αντιηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής, αυτή τη φορά με εκλεπτυσμένες πέρλες για άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη κι αυτή με το καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, αλλά και εμπλουτισμένη με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας και με β-γλυκάνες, βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη, ενώ ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος. 

Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50 - Φυσικό χρώμα
Αυτή την αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής, θα την προτιμήσετε αν θέλετε ταυτόχρονα να προστατευτείτε, βάζοντας και λίγο χρώμα στην περιποίησή σας. Περιέχει όλα τα δραστικά συστατικά των προηγούμενων, δηλαδή βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας, αλλά και β-γλυκάνες.