Τον Μάιο στην Costa Navarino τα αδέσποτα ζώα γίνονται πρωταγωνιστές

navarino-pet-community
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Μαζί με την PURINA®, η Costa Navarino διοργανώνει το 3ο διήμερο υιοθεσίας αδέσποτων ζώων μέσα στον Μάιο.

Ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων συντροφιάς, γεμάτο δραστηριότητες για τους τετράποδους πρωταγωνιστές αλλά και τους ιδιοκτήτες τους, έρχεται στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino μέσα στον Μάιο. Συγκεκριμένα, στις 10-12 Μαΐου, η Costa Navarino μαζί με την PURINA® κάνει πραγματικότητα το 3ο #WeAreBetterWithPets Weekend powered by PURINA® που περιλαμβάνει γνωριμία με τα αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται και περιθάλπονται στο Navarino Pet Community, αθλητικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή των κατοικίδιων, προτάσεις για τη σωστή διατροφή τους και πολλές ακόμη δράσεις. Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση στο θέμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλόζωους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τους 15 σκύλους του Navarino Pet Community, καθώς επίσης και να καλωσορίσουν το πρώτο ή ακόμη ένα τετράποδο μέλος στην οικογένειά τους.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων “Yoga with your pet”  για τους συμμετέχοντες μαζί με τα κατοικίδιά τους, συμμετοχή των παιδιών σε θεατροπαιδαγωγικό δρώμενο στο οποίο θα μάθουν για την υπεύθυνη κηδεμονία και τα δικαιώματα των ζώων καθώς και επίσκεψη στο Navarino Pet Community.

Παράλληλα, το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων, θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τρόπους εκπαίδευσης, ενώ θα δώσει χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για την αρμονική συμβίωση με τους τετράποδους φίλους. Επιπλέον, η εξειδικευμένη κτηνιατρική ομάδα της Purina θα είναι εκεί για να δώσει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με την υγεία και την διατροφή των κατοικίδιων και να απαντήσει σε όλες τις απορίες των μελλοντικών ιδιοκτητών. 

Το Navarino Pet Community είναι το καταφύγιο που δημιουργήθηκε στην Costa Navarino από εθελοντές εργαζόμενους, για να προσφέρει στέγη, τροφή, ασφάλεια και ιατρική περίθαλψη σε αδέσποτα ζώα μέχρι να βρουν την καινούργια τους οικογένεια. Κατά μέσο όρο φιλοξενούνται 20 σκύλοι, ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πάνω από 250 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων, που έχουν βρει νέα σπίτια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για κάθε υιοθεσία που θα γίνει στο #WeAreBetterWithPets Weekend, η PURINA® , με περισσότερα από 130 χρόνια ύπαρξης στον χώρο του pet care θα προσφέρει την super premium τροφή ProPlan® για τους πρώτους 3 μήνες.

Info
The Westin Resort Costa Navarino
10-12/5