Το Cora Hotel & Spa αποτελεί τον πυρήνα της χαλάρωσης στη Χαλκιδική και ιδανική πρόταση για το Πάσχα

cora-hotel-and-spa
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Στην πανέμορφη Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, το Cora Hotel & Spa με το πασχαλινό του πακέτο εγγυάται το φετινό Πάσχα -κι όχι μόνο- να θυμίζει παραδεισένια απόδραση που θα φορτίσει σώμα και πνεύμα.

Φύση, απέραντο γαλάζιο, κρυστάλλινα νερά και αμέτρητες επιλογές είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς στην Ελλάδα, τη Χαλκιδική, στον μαγευτικό ελληνικό Βορρά. Εκεί, όπου ο Αριστοτέλης κάποτε μοιράστηκε τη βαθιά σοφία του και που η αγνότητα της φύσης συνδυάζεται με τη γαλήνια αύρα των διακοπών, το Cora Hotel & Spa τα συντονίζει όλα μαζί, εξασφαλίζοντας όλα αυτά που πρέπει να έχει μια απόδραση: επαφή με τη φύση, με τον εαυτό, με την τοποθεσία, με τον πυρήνα μας. Η ονομασία «Cora», άλλωστε, προέρχεται από την ελληνική λέξη για τον «πυρήνα» και όπως οι διδασκαλίες του Αριστοτέλη αποτέλεσαν τον πυρήνα της φιλοσοφίας και της επιστήμης, έτσι και το Cora αναδύεται ως μια δυναμική που συντονίζεται με το κέντρο της ύπαρξής μας.

Πολυτέλεια και φύση σε ισορροπία
Η άγρια ομορφιά του δάσους που το περιβάλλει, τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική που αντηχεί μέσα στο χρόνο, η αγνή βιολογική τοπική κουζίνα και το αναζωογονητικό spa ευεξίας με θέα το Αιγαίο, όλα στοχεύουν στην ισορροπία και την εύρεση του κέντρου μας μέσα από μια ιδιαίτερη διαμονή.

Με τα 181 δωμάτια του, το Cora Hotel & Spa αποτελεί ένα καταφύγιο που ενσωματώνει άψογα τις βασικές του αξίες και εκπληρώνει απόλυτα το στόχο της χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο αγκαλιάζει και διατηρεί την πλούσια αρχιτεκτονική παράδοση, μπλέκοντας αρμονικά το παρελθόν και το παρόν. Φωλιασμένο στις ακτές της Χαλκιδικής, το Cora Hotel & Spaυπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, διαθέτει επιπλέον απομονωμένη ιδιωτική παραλία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνδεθείτε με την γαλήνια ομορφιά της θάλασσας, αλλά και πισίνα υπερχείλισης μέσα στο καταπράσινο δάσος, προσφέροντας μια μοναδική και καθηλωτική εμπειρία που αντικατοπτρίζει την ισορροπία μεταξύ φύσης και πολυτέλειας.

Γαστρονομικές περιπέτειες με επιρροές από όλο τον κόσμο
Στα 3 εστιατόριά του και τα 4 μπαρ σας περιμένει ένα εκλεκτό φάσμα επιλογών για φαγητό και κοινωνικοποίηση, με μενού εμπνευσμένα από αυθεντικές ιταλικές απολαύσεις, αρωματικές ασιατικές γεύσεις και ελληνικές δημιουργίες, όλα
βασισμένα σε φρέσκα, βιολογικά προϊόντα τοπικής προέλευσης, σε μια γαστρονομική εμπειρία που είναι τόσο απολαυστική όσο και βιώσιμη. Συγκεκριμένα, στο Apiro σας περιμένει ένα γαστρονομικό ταξίδι στην καρδιά της ελληνικής κουζίνας με την υπογραφή του executive chef Γιώργου Στυλιανουδάκης για lunch, ενώ στο δείπνο μπλέκει την περουβιανή με την ιαπωνική κουζίνα σε τολμηρές γεύσεις και καινοτόμα πιάτα με Nikkei άρωμα. Το Delizia θα σας ταξιδέψει στην Ιταλία με τις γεύσεις του, ενώ το All-day restaurant Earth σας περιμένει από το πρωί για πρωινό μέχρι το βράδυ, με τον λαχταριστό μπουφέ του. Στο lobby του ξενοδοχείου, το Kassandra, τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο του προσφέρει σνακ, ποτά και θεματικές μουσικές βραδιές. Για by the pool καταστάσεις κατευθυνθείτε στο Philos για small bites, tapas, κοκτέιλ, smoothies και mocktail, ενώ στην πισίνα υπερχείλισης βρίσκεται το Rastonee που υπόσχεται αυτό που λέει και το όνομά του με αναψυκτικά, κοκτέιλ και small bites.

Η απόλυτη εμπειρία spa
Κι αν αναζητάτε ακόμη περισσότερη χαλάρωση, το Elysium Spa στρατηγικά τοποθετημένο με θέα στην απεραντοσύνη της θάλασσας, προσφέρει έναν αναζωογονητικό χώρο, όπου θα βρείτε εσωτερική γαλήνη και ευεξία. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί στον πυρήνα της φύσης και να εξελιχθεί μαζί της. Όπως έλεγε ο Αριστοτέλης: «Η φύση αλλάζει και η φύση ξεκουράζεται».

Πάσχα στο Cora Hotel
Ζήστε το πιο όμορφο και παραδοσιακό Πάσχα στο Cοra Hotel & Spa στη Χαλικιδική και απολαύστε τη διαμονή σας με έκπτωση έως και 30%, μέσα από ένα πασχαλινό πακέτο που περιλαμβάνει:

  • Πασχαλινό καλωσόρισμα - ένα καλάθι με πασχαλινά αυγά, λαμπάδες και παραδοσιακό τσουρέκι
  • Πρωινό μπουφέ
  • Νηστίσιμο δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή
  • Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο
  • Εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία και ζωντανή μουσική.
  • 15% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες Spa
  • Πασχαλινές δραστηριότητες, όπως ζωγραφική και διακόσμηση αυγών και προετοιμασία του παραδοσιακού πασχαλινού τσουρεκιού με τον σεφ.

Η προσφορά ισχυεί για κρατήσεις από 01/05/24 έως 07/05/24.

Info
Cora Hotel&Spa
Άφυτος Κασσάνδρα, Χαλκιδική
+30 2374020935 | E: [email protected]