Το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli εγγυάται την τέλεια απόδραση για το Πάσχα

nikki-beach-porto-heli Heinz Troll
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Με το Πάσχα προ των πυλών, το καλοκαίρι να πλησιάζει και τα ηλιόλουστα Σαββατοκύριακα να μας κινητοποιούν για αποδράσεις, το Πόρτο Χέλι μοιάζει ιδανικός προορισμός, με το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli να πληροί όλες τις προϋποθέσεις χαλάρωσης, πολυτέλειας, αλλά και διασκέδασης.

Σε μία εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία στο Πόρτο Χέλι, μπροστά στη θάλασσα με άπλετη θέα στον γαλάζιο ορίζοντα, το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, αποτελεί τον πιο hot προορισμό διαμονής και γαστρονομίας.

Ζήστε το Πάσχα μοναδικά φέτος με ορμητήριο το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli και εκμεταλλευτείτε την πασχαλινή προσφορά του με έκπτωση μέχρι και 20% και πολυτελείς παροχές.
Ξεκινήστε με την παρακολούθηση του επιταφείου του Αγίου Νικολάου στο γειτονικό νησί των Σπετσών, μια εμπειρία που αιχμαλωτίζει την ουσία του Πάσχα στην Ορθόδοξη Ελληνική παράδοση. Το Μεγάλο Σάββατο ταξιδέψτε στο Μοναστήρι της Αναστάσεως της Παναγίας Παντανάσσας, ένα γαλήνιο ιερό χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε την πνευματική ατμόσφαιρα της Ανάστασης και στη συνέχεια απολαύστε το δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου στο Qurio Restaurant του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli κάτω από τ’ αστέρια. Την Κυριακή του Πάσχα ελάτε να γιορτάσουμε με πλούσιο πασχαλιάτικο γεύμα, με θέα όλο το Πόρτο Χέλι και με όλες τις παραδοσιακές νοστιμιές!

Τι σας περιμένει στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli
To πολυτελές resort περιλαμβάνει 66 ευρύχωρα και σύγχρονα δωμάτια και σουίτες, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ιδιωτικές βεράντες πισίνες και open air hot tubs, δύο εστιατόρια, το φημισμένο Beach Club, το Spa και το Tone Gym, καταφέρνοντας να συνδυάσει τη χαλάρωση με το καλό φαγητό και τη signature uptempo ατμόσφαιρά του. Το Beach Club Restaurant σερβίρει απολαυστικά cocktails και πιάτα δίπλα στην πισίνα, υπό τους ήχους της resident DJ, ενώ το καλοκαίρι ξεκινάει με το πολυαναμενόμενο Celebration Of Summer - Season Opening με την Dj Caelina στο μοναδικό rooftop του ξενοδοχείου, Qurio Restaurant. Ακολουθούν τα special events του καλοκαιριού, Dancing On Moonlight με τον Alexandro Christopoulo για να γιορτάσουμε την πανσέληνο του Ιουλίου στις 20/7 και Sounds Of Summer με τον Vassili Tsilichristo στις 14/8.
Στο rooftop του ξενοδοχείου, το Qurio προσφέρει μοναδική θέα κι ένα συναρπαστικό menu με μεσογειακό χρώμα, αλλά και επιρροές απ’ όλο τον κόσμο για ένα μοναδικό δείπνο κάτω από τ’ αστέρια.

Info
Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli
SWOT Hospitality 
Πόρτο Χέλι, +30 2754098500
[email protected]