Η SKY express «πρασινίζει» και προσθέτει το 9ο Airbus A320 στο στόλο της

sky-express
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Με γνώμονα την ανάδειξη του εθνικού τουριστικού προϊόντος διατηρώντας «πράσινες» τακτικές, η Sky express μεγαλώνει τον στόλο της.

Ένα ακόμη Airbus A320neo, εντάσσει στον στόλο της, πιστή στη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μοντέλο αερομετατοφορών, η SKY express.

Το νεοαφιχθέν αεροσκάφος, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση ενισχύει την αεροπορική σε διαθεσιμότητα θέσεων και την αρτιότερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. O στόλος της εταιρείας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει ενός ιδιαίτερα απαιτητικού θερινού προγράμματος που περιλαμβάνει 12 χώρες, 24 πόλεις εξωτερικού και το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού.

Η νέα αυτή προσθήκη εντάσσεται στο συνεχιζόμενο επενδυτικό πλάνο της SKY express. Πρόκειται για το ένατο κατά σειρά Airbus A320 και συγκεκριμένα ενός ακόμη Airbus A320 neo, που έρχεται να συνδράμει τη δυναμικότητα της εταιρείας και τη συνολική προσπάθεια δημιουργίας των κατάλληλων προϋποθέσεων για την ανάδειξη του εθνικού τουριστικού προϊόντος.

Με απευθείας πτήσεις σε στρατηγικούς προορισμούς, αλλά και συμμαχίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, Cyprus Airways, easy jet και Delta, η SKY express διασφαλίζει και φέτος το καλοκαίρι την εύκολη μετάβαση των ταξιδιωτών σε 34 ελληνικούς προορισμούς.