Στον…αέρα η νέα παραγωγή της Transavia που παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη

thessaloniki
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Στις προγραμματισμένες και τις πτήσεις τσάρτερ, αλλά και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας, ο ολλανδικός αερομεταφορέας προβάλλει τη συμπρωτεύουσα.

Τη Θεσσαλονίκη ως τουριστικό προορισμό προωθεί σε στενή συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, η Transavia.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης καθοδήγησε την κινηματογραφική ομάδα της Transavia προκειμένου να συλλέξει «υλικό» για την προβολή της συμπρωτεύουσας. Τα μέλη της ομάδας παραγωγής ξεναγήθηκαν και κινηματογράφησαν τα πιο όμορφα σημεία της πόλης.

Το νέο video της Transavia με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι Ολλανδών πιλότων, προβάλει την Άνω πόλη, τα μνημεία της UNESCO, την παραλία, το ηλιοβασίλεμα της αλλά και την γαστρονομική υπεροχή της Θεσσαλονίκης, την τοπική κουζίνα και τα προϊόντα της περιοχής.

Η παραγωγή του Ολλανδικού μεταφορέα δίνει χρηστικές πληροφορίες για τη Θεσσαλονίκη, τον τρόπο προσέγγισης, αλλά και για την εγγύτητα που έχει με τους νομούς Χαλκιδικής και Πιερίας.

Το κινηματογραφικό και φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώθηκε, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα αποτελέσει δημιουργική βάση για περισσότερες παραγωγές που θα προωθήσουν τον προορισμό στους επιβάτες όλων των πτήσεων της Transavia.