Διακοπές στα ελληνικά νησιά επιλέγουν οι συντάκτες του Conde Nast Traveller

milos
ΤΡΙΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Οι συντάκτες του κορυφαίου ταξιδιωτικού στρέφουν το βλέμμα τους στο νησί της Αφροδίτης, τη Μύκονο και άλλα ελληνικά νησιά και τα αποθεώνουν για καλοκαιρινές διακοπές.

Η Μήλος είναι μια από τις επιλογές των συντακτών του Conde Nast Traveller για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2022, με σημείο αναφοράς το Σαρακήνικο με τους ασβεστώδεις λευκούς βράχους και τα τιρκουάζ νερά.

Πιο συγκεκριμένα, η Sophie Knight γράφει: «Η Μήλος ήταν στη λίστα μου εδώ και χρόνια και αυτό το καλοκαίρι επιτέλους επισκέπτομαι το πιο ήσυχο ηφαιστειακό νησί. Υπάρχουν πολλά σημεία για επίσκεψη, απόκρημνοι βράχοι με μυστικές παραλίες και πολύχρωμα ψαροχώρια. Μεταξύ της εξερεύνησης, της απόλαυσης σε φρέσκα θαλασσινά και της βαρκάδας τριγύρω, θα ξοδεύω μέρος του χρόνου μου και σε μια ξαπλώστρα». Η ίδια επιλέγει και την Μύκονο για αρχή, ως το πιο «ζωντανό» κυκλαδίτικο νησί, με μουσική, djs και beach clubs.

Οι προτιμήσεις για τη Μήλο, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ, αφού στην πρόσφατη ψηφοφορία για τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας που ανέδειξαν οι αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Guardian, με τις περιγραφές τους να περιλαμβάνουν εντυπωσιασμό, αλλά ακόμα και συγκίνηση για τα ελληνικά τοπία, ξεχωρίζει από τις Κυκλάδες η Μήλος που, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, συγκίνησε τους αναγνώστες της σημαντικής βρετανικής εφημερίδας.

O digital assistant, Connor Sturges, από την άλλη, θέλει να συνδυάσει ένα ταξίδι στην Αλικαρνασσό με τα ελληνικά νησιά, όπως την Κω, την Κρήτη, την Κέρκυρα, αλλά και την Σύμη, με τα υπέροχα παστέλ σπίτια, τα φρέσκα θαλασσινά στις ταβέρνες, τις πανέμορφες παραλίες και όλες τις ανεξερεύνητες ομορφιές.