Poseidonion: Η ολιστική εμπειρία διακοπών στις Σπέτσες

exterior
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Στο εμβληματικό ξενοδοχείο των Σπετσών, υπάρχουν τρεις ακόμη λόγοι που θα σε κρατήσουν στους χώρους του και που θα σε κάνουν να επιστρέψεις ξανά και ξανά. Σημειώστε τα Library Brasserie, Οn the Verandah και ρουστίκ Bostani και πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες.

Ο λόγος για τις πολλαπλές δυνατότητες γαστρονομικής απόλαυσης που προσφέρει, δια έμπειρης χειρός Θεολόγου Αμηρά και Παναγιώτη Μπούφη.

Ο Executive Chef

Συνεχίζοντας την παράδοση της υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας, με έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες, ο Executive Chef των εστιατορίων του Poseidonion Grand Hotel, Θεολόγος Αμηράς υποδέχεται τους επισκέπτες για ένα μοναδικό ταξίδι στην ελληνική κουζίνα. Με σημαντική πορεία ως head chef για 7 χρόνια στα εστιατόρια του ομίλου Νice n Easy Group και στο SantAnna Mykonos, έχει μαθητεύσει σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, και έχει ξεχωρίσει για τη γαστρονομική του φιλοσοφία και τις δημιουργικές προτάσεις του.

Ο Θεολόγος Αμηράς, μαζί με τον Sous Chef Αλέξανδρο Σοροβίγκα, επιμελούνται ένα ανανεωμένο μενού στο κομψό Library Brasserie, στο βραβευμένο Οn the Verandah, στο ρουστίκ Bostani, τo βιολογικό κτήμα του ξενοδοχείου που προσφέρει μια μοναδική farm-to-table εμπειρία, καθώς και στο Palms Bar by Mr.Fox The Bar με επιλεγμένες προτάσεις bites και sushi.

Αξιοποιώντας τον πλούτο της ελληνικής γης και θάλασσας ο Θεολόγος Αμηράς και ο Head Chef του εστιατορίου On the Verandah, Παναγιώτης Μπούφης, επιφυλάσσουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στο βραβευμένο εστιατόριο, στη θρυλική βεράντα του ξενοδοχείου. Δίνοντας έμφαση στη φρέσκια πρώτη ύλη από το Bostani, τη φάρμα του ξενοδοχείου και σε προϊόντα τοπικών παραγωγών η γευστική ταυτότητα του μενού κινείται γύρω από σύγχρονους συνδυασμούς σε πιάτα με πλούσια γεύση και ξεχωριστό χαρακτήρα, όλα βασισμένη στην ελληνική παράδοση.

Προτάσεις από την ελληνική κουζίνα αλλά και αγαπημένες συνταγές με διεθνείς επιρροές, βρίσκουν τη θέση τους και στην Library Brasserie σε δύο μενού - για μεσημέρι και βράδυ- που εντυπωσιάζουν με την καθαρότητα των γεύσων και τους επνευσμένους συνδυασμούς.

Στο Bostani, τη φάρμα του Ποσειδωνίου στην εξοχή του νησιού, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια farm-to-table εμπειρία δοκιμάζοντας ένα μοναδικό μενού με τα πιο φρέσκα προϊόντα που καλλιεργούνται εκεί. Ο σεφ και η ομάδα του επιλέγουν υλικά κατευθείαν από τη γη και ετοιμάζουν νόστιμα πιάτα γεμάτα με τις μυρωδιές και τις γεύσεις του τόπου. Οι επισκέπτες καλούνται να πάρουν μέρος σε μια γευστική εμπειρία στην ύπαιθρο, ανακαλύπτοντας τις γαστρονομικές παραδόσεις της Ελλάδας.

Library Brasserie

07.30 - 10.30 | Πρωινό*

10.30 - 13.00 | Late Breakfast

13.00 - 19:30 | Γεύμα

19:30 - 00:00 | Δείπνο

On the Verandah

19:30 - 23:30 (τελευταία παραγγελία) | Δείπνο

Bostani
Κατόπιν κράτησης

Κρατήσεις: +30 22980 74553, +30 6957 507267, [email protected]

Μετά το φαγητό, το παρακείμενο cocktail bar Palms on the Veranda ενδείκνυται για να συνεχίσετε το βράδυ σας με μοναδικά κοκτέιλ δημιουργημένα με premium ποτά και τα καλύτερα υλικά με θέα το συναρπαστικό ηλιοβασίλεμα των Σπετσών. 

To αγαπημένο Palms Bar στη βεράντα του Ποσειδώνιου υποδέχεται φέτος την ομάδα του αθηναϊκού Μr.Fox The Bar, και μαζί της μια εξαιρετική λίστα από signature cocktails and spirits που υπογράφει ο Πάνος Κανατσούλης για μια μοναδική advanced cocktail experience κάτω από τα αστέρια. H φιλοσοφία της κινείται γύρω από το concept των νόστιμων ποτών με πολλά foodie στοιχεία, ιδιαίτερες τεχνικές παρασκευής (fermentation, zero waste κ.ά.), με minimal αισθητική αλλά maximal γεύση.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρωτοποριακούς συνδυασμούς, στους οποίους για άλλη μία φορά κεντρικό ρόλο θα παίξουν οι σύγχρονες εκδοχές κλασικών cocktails, στην ατμοσφαιρική αυλή του Palms Bar από νωρίς το απόγευμα. Η εμπειρία των cocktails με θέα την Πλατεία Ποσειδωνίου απογειώνεται με τα bar bites που έχουν ετοιμάσει ο Θεολόγος Αμηράς και η ομάδα του, όπως τα πικάντικα edamame, τα φαλάφελ κολοκυθιού, το λαβράκι tiradito αλλά και τα uramaki rolls.

Ώρες Λειτουργίας: Eποχική λειτουργία από αρχές Ιουλίου έως μέσα Σεπτεμβρίου, 19:00 - 23:30.

Κρατήσεις : +30 22980 74553, +30 695 7507267, [email protected]

Info
Poseidonion Grand Hotel
Nτάπια, Σπέσες
+30 22980 74553