Τo πρώτο ξενοδοχειακό brand στην Ευρώπη που έκανε προσιτή την υψηλή ποιότητα κλείνει τα 50

ibis-amsterdam
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2024

Το ibis γιορτάζει την 50ή επέτειό του και λανσάρει ένα νέο brand culture πρόγραμμα, μια παγκόσμια εκστρατεία πρεσβευτών εργαζομένων και μια νέα brand καμπάνια.

Με τρεις βασικές υποσχέσεις ξεκίνησε το ibis, το πιο γνωστό οικονομικά προσιτό ξενοδοχειακό brand παγκοσμίως το 1974 στο Μπορντό: προσιτή τιμή, καινοτομία και ποιότητα. Εκδημοκρατίζοντας τα ταξίδια και τη φιλοξενία, ήταν το πρώτο ξενοδοχειακό brand στην Ευρώπη που έκανε προσιτή σε όλους μια υψηλής ποιότητας, άνετη διαμονή και σήμερα είναι το κορυφαίο παγκοσμίως economy ξενοδοχειακό brand, με περισσότερες από 2.500 τοποθεσίες σε 79 χώρες και στα τρία brands: ibis, ibis Styles και ibis budget. Συνεχίζοντας να ανοίγει νέους δρόμους με ένα pipeline με περισσότερα από 320 ξενοδοχεία, η ibis θα συνεχίσει να επεκτείνει την παρουσία της σε νέες αγορές το 2024 κι έπειτα, σηματοδοτώντας την 50η επέτειό της ανοίγοντας ένα νέο ξενοδοχείο στην 80η χώρα στην οποία έχει παρουσία μέχρι το τέλος του έτους, με το άνοιγμα του ibis Styles Reykjavik Muli στην Ισλανδία.

Σε αναγνώριση των 50 ετών ηγεσίας στην αγορά και φιλοξενίας για όλους, φέτος η ibis θα λανσάρει ένα νέο brand culture πρόγραμμα, μια παγκόσμια εκστρατεία πρεσβευτών εργαζομένων και μια νέα brand καμπάνια, ενισχύοντας τις ιδρυτικές αρχές του brand και υπενθυμίζοντας στον κόσμο ότι η ibis είναι ηγέτης της αγοράς και ένα love brand λόγω των ανθρώπων της.

Από τo 1974 έως σήμερα, η εντυπωσιακά γρήγορη ανάπτυξη του brand στην Ευρώπη και στη συνέχεια παγκοσμίως, απέδειξε ότι τα ξενοδοχεία μπορούν να εξυπηρετούν τους επισκέπτες τους με τυποποιημένη ποιότητα, εξαιρετικό σχεδιασμό, συνέπεια και αξιοπιστία, σε προσιτή τιμή. Καλωσορίζοντας όλους τους ταξιδιώτες, η ibis πρωτοστάτησε στο να κάνει μια άνετη και ποιοτική διαμονή προσιτή σε όλους, ενισχύοντας αυτή την υπόσχεση με το λανσάρισμα του καινοτόμου Sweet BedTM, το οποίο βρίσκουμε σήμερα σε όλα τα ibis παγκοσμίως. Το δίκτυο ibis αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς ως πρωτοπόρος της τυποποίησης, φέρνοντας επανάσταση στα διεθνή ταξίδια διασφαλίζοντας ότι οι ταξιδιώτες θα μπορούσαν να απολαμβάνουν τη διαβεβαίωση της εξοικείωσης σε κάθε νέο προορισμό.

Το 2012, η Accor ίδρυσε την οικογένεια ibis, αποτελούμενη από τρία brands, το ibis, τo All Seasons (τώρα ibis Styles) και το Etap Hotel (τώρα ibis budget). Εκείνη την εποχή, η οικογένεια του brand ibis αντιπροσώπευε περισσότερα από 1.600 ξενοδοχεία παγκοσμίως. Έκτοτε, η Accor έχει προσθέσει επιπλέον 1.000 properties παγκοσμίως και στα τρία brands. Τα στοιχεία επισκεπτών της Accor* από πέντε βασικές αγορές – Γαλλία, Αυστραλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ – αποκαλύπτουν ότι οι επισκέπτες επιλέγουν τα brand ibis για την αξία που αποκομίζουν στο έπακρο από τη διαμονή τους, την ευκολία, την καλή τοποθεσία των ξενοδοχείων με όλα τα απαραίτητα και την εμπειρία, που παρέχεται από το φιλικό προσωπικό -που προκύπτει από μελέτη με βάση τις κριτικές επισκεπτών- εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη διαμονή.

Με γνώμονα τη δύναμη του brand, τα τρία ξεχωριστά brands ibis, ibis Styles και ibis budget - προσφέρουν το καθένα διαφορετικό σχεδιασμό, προσωπικότητα και προσδοκίες, όλα ενοποιημένα κάτω από το πνεύμα της ibis που χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό χαρακτήρα και την υπόσχεση για προσιτές τιμές, ευκολία και άνεση:

  • Στο ibis κάθε επισκέπτης απολαμβάνει μια άνετη, ποιοτική διαμονή με γεμάτους ζωή και ενέργεια κοινόχρηστους χώρους, συχνά και με μουσική υπόκρουση για να συνδέσει τους ταξιδιώτες. Φρέσκιες, νέες ιδέες στο design βρίσκουν εφαρμογή στα ξενοδοχεία του brand σε όλο τον κόσμο,  ζωντανεύοντας το όραμα για προσιτό, άνετο και κοινωνικό design μέσω τριών καινοτόμων concepts: Plaza, Agora και Square.
  • Το ibis Styles προσφέρει δημιουργική ευέλικτη φιλοξενία, τροφοδοτούμενη από εξαιρετική άνεση και μοναδικό σχεδιασμό για να εμπνεύσει τους επισκέπτες να εκφράσουν τη δική τους δημιουργική προσωπικότητα. Το ibis Styles, το καθένα με το δικό του design, έχει 640+ τοποθεσίες και 640+ designs σε όλο τον κόσμο.
  • Το ibis budget είναι μια απλή προσφορά έξυπνης και άνετης διαμονής, προσηλωμένη στην αξιόπιστη οικονομική προσιτότητα.

Τα ibis, ibis Styles και ibis budget μαζί προσφέρουν άνετη διαμονή, ποιοτικό σχεδιασμό, φιλική εξυπηρέτηση και προσιτές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε κεντρικές και αστικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, με σχεδόν 1.700 ξενοδοχεία στην Ευρώπη, περισσότερα από 300 ξενοδοχεία στην Αμερική, περισσότερα από 330 στην Κίνα και πάνω από 250 σε όλη τη Μέση Ανατολή και την περιοχής της  Ασίας-Ειρηνικού.

Info
ibis.com