Το NIKO Seaside Resort είναι η νέα luxury πρόταση διαμονής της MGallery στον Άγιο Νικόλαο

niko-seaside-resort
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Πριν λίγες ημέρες έκοψε την κόκκινη κορδέλα και είναι έτοιμο να δώσει τη δική του εκδοχή στην 5άστερη εμπειρία διαμονής της πανέμορφης περιοχής του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Είναι adults only γι' αυτούς που εκτιμούν την ησυχία λίγο παραπάνω, με έντονο το υγρό στοιχείο με πισίνα υπερχείλισης και 141 άνετα με εξαιρετικό design δωμάτια και σουίτες με βεράντα και θέα στον κόλπο Μιραμπέλου. Τα περισσότερα διαθέτουν ιδιωτικές plunge pools στο μπαλκόνι, ενώ στο ξενοδοχείο σας περιμένουν τέσσερα εστιατόρια και μπαρ -Mira Restaurant, Ariagne Bar Restaurant, Théa Pool Bar και Éther Pool Bar- επιβεβαιώνοντας ότι το NIKO Seaside Resort - MGallery είναι το ιδανικό ορμητήριο για όσους επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο 

Σε πολύ βολική τοποθεσία, μόλις μερικά μέτρα από το κέντρο του Αγίου Νικολάου όπου μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας με φόντο τη λίμνη, το νέο entry της περιοχής έχει ανοίξει τις πόρτες του από τον Απρίλιο, αλλά έκανε επίσημα εγκαίνια στις 27 Ιουνίου σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για τον ελληνικό τουρισμό, αποτελώντας το πρώτο resort του brand σε νησί της Ελλάδας και το δεύτερο ξενοδοχείο ΜGallery που λειτουργεί επί ελληνικού εδάφους. Το Niko Seaside Resort αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή για την κρητική φιλοξενία την ίδια στιγμή που η Ελλάδα ενισχύει τη θέση της παγκοσμίως στις στρατηγικές επενδύσεις στον τουρισμό. 

Στην τελετή εγκαινίων παρεβρέθηκε και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Δήμαρχος του Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός και πολλοί επίτιμοι καλεσμένοι, ενώ οι Maud Bailly CEO Accor Southern Europe, ο Xavier Grange, Senior Vice President, Head of Development Accor Southern Europe, ο Πολ Γομόπουλος, Senior Managing Director της Hines Greece και οι Γιάννης και Τίνα Δασκαλαντωνάκη, της Y&T Daskalantonakis Knossian Group μας ενημέρωσαν για το κοινό αυτό εγχείρημα της Accor, της Hines Greece, της Henderson Park και του Ομίλου Y&T Daskalantonakis Knossian. 

Συγκεκριμένα, η Maud Bailly, CEO Accor Southern Europe, ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια η Accor έχει διπλασιάσει την παρουσία της στην Ελλάδα και μέχρι το 2025 σχεδιάζει να διπλασιάσει και πάλι το αποτύπωμά της στη χώρα. Κύριο μέλημα είναι η βιωσιμότητα για τη φιλοξενία του Αύριο και αυτό σημαίνει λιγότερος μαζικός τουρισμός, περισσότερο lifestyle και οι premium και πολυτελείς μονάδες να επενδύσουν και να δεσμευθούν απέναντι στα standards της Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης (ESG). 

Ο Xavier Grange, Senior Vice President, Head of Development Accor Southern Europe δήλωσε ότι ο στόχος είναι τα 1400 δωμάτια στην Ελλάδα να διπλασιαστούν τα επόμενα 3 χρόνια, υποστηρίζοντας τη φιλοσοφία που βασίζεται στην πολυτέλεια και το τοπικό στοιχείο. 

Ο Πολ Γομόπουλος, Senior Managing Director της Hines Greece, τόνισε ότι το NIKO Seaside Resort είναι πολύ ιδιαίτερο για τη Hines, καθώς βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο, στο μέρος όπου ξεκίνησε ο ελληνικός τουρισμός πριν από μερικές δεκαετίες. 

Ο Γιάννης Δασκαλαντωνάκης του Y&T Daskalantonakis Knossian Group, ανέφερε ότι το NIKO Seaside Resort αποτελεί το πρώτο resort hotel στο portfolio της εταιρείας παγκοσμίως και έχει ήδη αγαπηθεί από τους επισκέπτες καταγράφοντας ήδη ποσοστό πληρότητας 90% κάτι που είναι πρωτάκουστο για μια τόσο καινούρια μονάδα.