Ανακαλύψτε τη Μύκονο με ορμητήριο το Kivotos Mykonos

kivotos-mykonos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2024

Άνοιξε τις πόρτες του για φέτος στις 16 Μαΐου και υπόσχεται ονειρεμένες διακοπές σαν παραμύθι στο νησί των Ανέμων.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου που βρίσκεται ανάμεσα στα επικρατέστερα πολυτελή ξενοδοχεία σύμφωνα με τα Readers' Choice Awards του Condé Νast Τraveller, εδώ και λίγες ημέρες υποδέχεται τη σεζόν με Έλληνες και διεθνείς ταξιδιώτες. Φωλιασμένο στον κόλπο του Ορνού, η προνομιακή του θέση προσφέρει πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα, αλλά και προσβασιμότητα στην παραλία.

Θυμίζοντας μικρογραφία της χώρας της Μυκόνου, οι 40 σουίτες του ξενοδοχείου είναι σπαρμένες ανάμεσα σε σοκάκια, κρυφές γωνιές, πλατείες και οάσεις νερού, ενώ τα εξωτερικά δάπεδα από πολύτιμο Πεντελικό μάρμαρο, προσδίδουν μια αύρα διαχρονικής κομψότητας.

DOULGERIS
Νέα σεζόν με ανακαινισμένες σουίτες για το kivotos Mykonos
Φέτος το καλοκαίρι, ζήστε στιγμές αληθινής πολυτέλειας και χαλάρωσης στο ειδυλλιακό σκηνικό της Μυκόνου, στις εντυπωσιακές ανακαινισμένες σουίτες του kivotos Mykonos, ιδανικές για όσους αναζητούν μία ρομαντική απόδραση ή ένα ευρύχωρο καταφύγιο για όλη την οικογένεια. Μεταμορφώνοντας το μυκονιάτικο λευκό σε έναν καμβά δημιουργικότητας, ο οραματιστής του kivotos Mykonos, Σπύρος Μιχόπουλος, προσέθεσε πινελιές σύγχρονης τέχνης, δημιουργώντας ένα κόσμημα για το νησί. Πλέον, καθένα από τα σαράντα πολυτελή δωμάτια προσφέρει ένα εξατομικευμένο «καταφύγιο», διακοσμημένο με αυθεντικά έργα τέχνης και ξεχωριστό design, με lux πολυελαίους Murano, γυαλισμένα μαρμάρινα γραφεία και vintage φωτιστικά. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η διαχείριση του kivotos Mykonos, έχει περάσει στα αδέρφια Ιάσονα και Φίλιππο Μιχόπουλο. Από κομψές σουίτες μέχρι ανακτορικές βίλες δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες, κάθε χώρος στο kivotos Mykonos αναδύει έναν αέρα αυθεντικότητας και μεσογειακής πολυτέλειας, σε συμφωνία με τη γαλήνη που προσφέρει το τοπίο ενώ αγκαλιάζει τους επισκέπτες με ένα διαρκές αίσθημα ιδιωτικότητας που ξεκινά από το δωμάτιο και φτάνει έως την παραλία του ξενοδοχείου.

Το εστιατόριο Namah συνδυάζει γαστρονομία, τέχνη και φύση
Το Namah Restaurant είναι φωλιασμένο στον γραφικό κόλπο του Ορνού, σε ένα σκηνικό άψογης αισθητικής με κεριά, μουσική και ειδυλλιακή θέα στην παραλία, προσφέροντας μία εμπειρία δείπνου με γεύσεις που βασίζονται σε πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς της Μυκόνου, εμπνευσμένες από αρχαίες ελληνικές συνταγές, κυκλαδίτικες παραδόσεις και διεθνείς τάσεις. Ένα μενού με εκλεκτά twists που συμπυκνώνει τον ζωντανό χαρακτήρα του νησιού και αποτίει φόρο τιμής στη διεθνή και μεσογειακή κουζίνα, με γεύσεις του Αιγαίου, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Παθιασμένος με την εξαιρετική γαστρονομία και την κορυφαία ποιότητα, ο Executive Chef, Chris Pedes, εστιάζει στη λεπτομέρεια και τη γευστική ικανοποίηση των πελατών.

Private dining spot, Nero Nerο
Ένα ιδιωτικό καταφύγιο οικείας πολυτέλειας, που προσφέρεται για ένα ρομαντικό δείπνο ή για να γιορτάσετε τις πιο ανεκτίμητες περιστάσεις με στιλ κάτω από τ’ αστέρια, το Nero Nero αποτελεί μία από τις δέκα πιο exclusive εμπειρίες στον κόσμο, όπως έχει χαρακτηριστεί από διεθνή ταξιδιωτικά περιοδικά. Συνδυάστε τα degustation menus με wine pairing από Ελληνικά και Διεθνή Οινοποιεία.

Bonus
Το ιδιωτικό σκάφος του kivotos Mykonos προσφέρεται 24 ώρες για μεταφορά σε όλες τις παραλίες της Μυκόνου, εξασφαλίζοντας πολυτέλεια, ασφάλεια και ταχύτητα.

Εξερευνήστε τη Μύκονο, μόλις λίγα βήματα μακριά από το kivotos Mykonos
Μία ομάδα καταρτισμένων concierge βρίσκεται στη διάθεσή σας για να φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας, δημιουργώντας αποκλειστικές tailor made εμπειρίες για να ζήσετε τη δική σας όψη της Μυκόνου. Είτε πρόκειται για διακοπές χαλάρωσης είτε διακοπές απόλαυσης, η Μύκονος ξετυλίγεται μόλις 10 λεπτά μακριά σας. Απολαύστε cocktails με θέα τη ινσταγρκαμική πολύ φωτογραφισμένη Μικρή Βενετία, θαυμάστε τους γραφικούς ανεμόμυλους και χαθείτε στα δαιδαλώδη σοκάκια με τις μπουτίκ και τα γραφικά μαγαζιά.

Info
kivotos Mykonos
Κόλπος Ορνού
Μύκονος
+30 2289024094 / +30 2106749111
[email protected]