Η Μαραθόπολη Μεσσηνίας υποδέχεται το πολυτελές Mast Residencies της Aria Hotels για διακοπές μέσα στη φύση

aria-hotels
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2024

Με θέα το γαλάζιο του Ιονίου και την μαγευτική νήσο Πρώτη, το ολοκαίνουργιο κατάλυμα Mast Residences υπό τη διαχείριση των Aria Hotels, ανοίγει τις πόρτες του από τις αρχές Ιουνίου 2024.

Οι ομορφιές της Μεσσηνίας θέλουν και το ιδανικό ορμητήριο για να τις ανακαλύψετε και το νέο Mast Residences της Aria Hotels ήρθε για να προστεθεί στην ατζέντα σας για διαμονή μέσα στο πράσινο.

Αν αγαπάτε τη φύση και την αρμονία της, το Mast Residences ενσωματώνεται αρμονικά στην καρδιά της Μεσσηνίας με τη φυσική ομορφιά και την παραθαλάσσια ηρεμία να πρωταγωνιστούν. Η Μαραθόπολη Μεσσηνίας, άλλωστε, προσφέρει από μόνη της μια αυθεντική ελληνική εμπειρία, με τα γραφικά της λιμανάκια, τις παραδοσιακές ταβέρνες και τις εκπληκτικές παραλίες. Με την ακτογραμμή να αγκαλιάζει το κατάλυμα και το ηλιοβασίλεμα να χαρίζει τις πιο μαγευτικές εικόνες, θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία διαμονής με θέα την νήσο Πρώτη.

Το Mast Residences αναδεικνύει την πολυτέλεια και την άνεση μέσα από τις έξι νεόκτιστες κατοικίες του, οι οποίες χωρίζονται σε δύο ξεχωριστά κτίρια. Από τα τέσσερα διαμερίσματα στο ισόγειο με τις ιδιωτικές πισίνες και τις ευρύχωρες βεράντες, μέχρι τις δύο κατοικίες στο ανώτερο επίπεδο με πανοραμική θέα στο ηλιοβασίλεμα, κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με μοναδικό τρόπο για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Το κατάλυμα μπορεί να φιλοξενήσει τόσο ζευγάρια όσο και οικογένειες, ενώ φυσικά δεν λείπει η καθημερινή καθαριότητα και υπηρεσία concierge. 

Η μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και η διακόσμηση των κτηρίων συνδυάζονται αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον, σε έναν χώρο που προσφέρει άνεση και χαλάρωση. Αυτή η σύγχρονη ενσωμάτωση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας είναι που αποτελεί και τον πυρήνα της φιλοσοφίας των Aria Hotels, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα στην οποία όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Info
Mast Residences
Μαραθόπολη Μεσσηνίας
(+30) 2102207686, [email protected]