Η Celestyal αναβαθμίζει το καλοκαίρι μας

celestyal
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2024

Η καλοκαιρινή προσφορά Upgrade your Summer μας δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης καμπίνας για ακόμη πιο υπέροχες κρουαζιέρες.

Το καλοκαίρι είναι εδώ, οι κρουαζιέρες ξεκινούν και η Celestyal μετά την πρόσφατη ανανέωση του στόλου της και την αύξηση του αριθμού των σουιτών και των καμπινών με μπαλκόνι, παρουσιάζει μια νέα καμπάνια που προσφέρει στους επιβάτες της την ευκαιρία να αναβαθμίσουν σε εξαιρετικές τιμές τις καμπίνες τους.

Η καλοκαιρινή προσφορά «Upgrade Your Summer» ισχύει για νέες κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 3 Ιουνίου, σε δεκατέσσερις κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, περιλαμβάνοντας την κρουαζιέρα τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» και την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με αναχωρήσεις από την 1η Ιουνίου έως τις 24 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο αυτό, έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε μια εξωτερική καμπίνα σε junior σουίτα, καμπίνα με μπαλκόνι ή καμπίνα με θέα στη θάλασσα, στην ίδια τιμή με μια εσωτερική καμπίνα. Σημειώστε ότι οι τιμές για μία κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων με το Celestyal Discovery, σε δίκλινη καμπίνα με μπαλκόνι, ξεκινούν από €629 ανά άτομο, εξοικονομώντας έως €60 ανά άτομο, ενώ σε εξωτερική δίκλινη καμπίνα ξεκινούν από €459, εξοικονομώντας έως €170 ανά άτομο. Οι τιμές για μια κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων με το Celestyal Journey, σε μια junior σουίτα, ξεκινούν από €1059 ανά άτομο, προσφέροντας εξοικονόμηση ως και €950 ανά άτομο, ενώ σε εξωτερική σουίτα ξεκινούν από €789 ανά άτομο, με εξοικονόμηση έως και €740 ανά άτομο. Στις Junior Dream Suites θα απολαύσετε ευρύχωρες καμπίνες με μπαλκόνια, κρατήσεις για όλα τα κύρια γεύματα στο εστιατόριο Smoked Olive, καθώς και αναβαθμισμένες ανέσεις, όπως μπουρνούζια και παντόφλες στο δωμάτιο.

Η κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Info
celestyal.com
211 1995176