Καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη; Η Norse Atlantic Airways το κάνει πραγματικότητα οικονομικά

nea-yorki-kalokairi
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Με εισιτήρια να ξεκινούν από 239 ευρώ για απλή μετάβαση, η Νέα Υόρκη έρχεται πιο κοντά στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι.

Η Norse Atlantic Airways γιόρτασε πριν λίγο καιρό την έναρξη των πρώτων απευθείας πτήσεών της μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης JFK, που σημαίνει ότι μπορούμε όλοι πλέον να απολαύσουμε την άνεση μιας άμεσης και οικονομικής πτήσης μεταξύ αυτών των δύο ζωντανών πόλεων, με τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner. Από τα ιστορικά θαύματα της Αθήνας μέχρι τα εμβληματικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τα ποικίλα αξιοθέατα που προσφέρει κάθε πόλη.

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται έως πέντε φορές την εβδομάδα κατά τη θερινή περίοδο, με τιμές που ξεκινούν από €239 απλή μετάβαση στην Οικονομική Θέση και €458 στην Norse Premium, περιλαμβάνοντας όλους τους φόρους και τις χρεώσεις.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την έναρξη της νέας απευθείας πτήσης που συνδέει τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το JFK, και καλωσορίζουμε θερμά τη Norse Atlantic Airways, έναν συναρπαστικό νέο συνεργάτη στην αεροπορική οικογένειά μας! Η θεαματική αυτή προσθήκη προσφέρει στο επιβατικό κοινό μια εξαιρετική επιλογή με ένα σπουδαίο προϊόν, ενισχύοντας παράλληλα τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας προς τις ΗΠΑ, που αυτή τη στιγμή κατατάσσονται στην κορυφή των σημαντικότερων και πιο δημοφιλών αγορών μας. Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας μια πολύ επιτυχημένη σεζόν και επιβεβαιώνουμε ξανά τη σταθερή δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα σχέδια ανάπτυξης της αεροπορικής εταιρείας προς και από την Αθήνα.»

Η Norse Atlantic χρησιμοποιεί αποκλειστικά σύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner. Η καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες μια χαλαρή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, με κάθε θέση να περιλαμβάνει μια προσωπική, υπερσύγχρονη ψυχαγωγική εμπειρία. Η καμπίνα Norse Premium προσφέρει μια κορυφαία στον κλάδο διάταξη καθίσματος εύρους 43” με κλίση 12”, επιτρέποντας στους επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους ανανεωμένοι και έτοιμοι να τον εξερευνήσουν.

Η Norse Atlantic προσφέρει δύο επιλογές καμπίνας: Economy και Norse Premium. Μπορείτε να επιλέξετε από μια απλή σειρά ναύλων, Light, Classic και Flextra, που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που θέλετε να ταξιδέψετε και ποιες επιλογές είναι σημαντικές για εσάς. Οι ναύλοι Light αντιπροσωπεύουν την οικονομική επιλογή της Norse, ενώ οι ναύλοι Flextra περιλαμβάνουν το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών, δύο υπηρεσίες γευμάτων και αυξημένη ευελιξία στα εισιτήρια.