Τα Asteria λάμπουν ξανά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

asteria
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Ήλιος, θάλασσα, πισίνα και ξένοιαστες στιγμές μπλέκονται με καλοκαιρινή πολυτέλεια και ρετρό γοητεία.

Η ακτή των Αστεριών, με την κινηματογραφική της γοητεία, υπήρξε για πολλές δεκαετίες ο καλοκαιρινός προορισμός της πόλης. Στη χρυσή εποχή των δεκαετιών του ’50 και του ’60, όλα στην περιοχή έμοιαζαν αστραφτερά και κοσμοπολίτικα, συγκεντρώνοντας το ανφάν γκατέ της αθηναϊκής κοινωνίας.

Σήμερα, η όμορφη αυτή περιοχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας αναδεικνύεται ξανά σε προορισμό και στολίζεται πλέον με vintage ομπρέλες και άνετες ξαπλώστρες, που προσδίδουν αίσθηση μιας άλλης εποχής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις. Αρπάξτε την ευκαιρία να βουτήξετε στα δροσερά νερά, να απολαύσετε τον ήλιο ή τη σκιά και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε διακοπές.

Σε προνομιακό σημείο πάνω στην παραλία, η λαμπερή πισίνα για ενήλικες, το τζακούζι, οι ρετρό ξαπλώστρες, οι καμπάνες και οι ομπρέλες που κοσμούν τον περιβάλλοντα χώρο, θα σας ταξιδέψουν εγγυημένα στην απέριττη πολυτέλεια άλλων εποχών και ταυτόχρονα θα σας χαλαρώσουν, αποδεικνύοντας ότι το ελληνικό καλοκαίρι στην πόλη έχει τη δική του χάρη. Συνδυάστε την αστική σας απόδραση στα Asteria και με δροσερά κοκτέιλ από το pool bar, αλλά και γευστικά, ελαφριά πιάτα. 

Σημειώστε, ωστόσο, ότι ακριβώς δίπλα στην λαμπερή πισίνα και πάνω στην ακτή των Αστεριών, σας περιμένει και το Bungalow 7 με τον mid century σχεδιασμό και την αίσθηση  μιας παραθαλάσσιας κατοικίας, ως ο all-day προορισμός  για καφέ, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό αλλά και ποτό. Με διαφορετικές προτάσεις ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τα μενού υπογράφει ο γνωστός σεφ Ντίνος Φωτεινάκης. Απολαύστε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, premium κοπές και υπέροχα συνοδευτικά αλλά και προτάσεις sushi, όλα συνδυασμένα με εξαιρετικές ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.   

Info
Asteria
Bungalow 7