Το Olvos Porto Heli πήρε το χρυσό στα Ιnteriors Awards 2024

olvos-porto-heli
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Ξεχώρισε στα σημαντικά αυτά βραβεία interior design για την άψογη ισορροπία ανάμεσα στην αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Η μοναδική αισθητική αλλά και η λειτουργικότητα των εντυπωσιακών χώρων του Olvos Porto Heli αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια των Interiors Awards 2024, βραβεία-θεσμό στον χώρο της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων.

Πρόκειται για τέσσερις βίλες στο Πόρτο Χέλι, συνολικής έκτασης 600 τ.μ., με εσωτερική διακόσμηση διαφορετικής αισθητικής ανά οικοδόμημα, ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Το Olvos Porto Heli, υπό τη διαχείριση της κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων με έδρα την Αθήνα SWOT Hospitality, κέρδισε το χρυσό βραβείο στα Ιnteriors Awards 2024, καθώς εναρμονίζεται πλήρως με το παγκόσμιο ζητούμενο της βιωσιμότητας και της αειφορίας, προάγοντας τον σύγχρονο και επίκαιρο σχεδιασμό.

H κατασκευή των Olvos Villas Porto Helli αποτέλεσε μια πρόκληση. Η πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η λειτουργικότητα συναντήθηκαν σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο. Η αξιοποίηση του χώρου έγινε χωρίς έκπτωση στην αισθητική, καθώς αυτός ήταν ο βασικός στόχος της ομάδας του ξενοδοχείου. Η χρήση υλικών, υφών και χρωμάτων υψηλής ποιότητας προσδίδει στο έργο ποικιλομορφία και διαφορετικότητα, καλύπτοντας ένα σημαντικό εύρος αισθητικών προσεγγίσεων. Και όλα συμβαίνουν με σεβασμό προς το περιβάλλον, επενδύοντας στον σωστό και φυσικό φωτισμό.

Το Olvos Porto Heli ανήκει στη συλλογή Olvos Collection, η οποία δημιουργήθηκε από την SWOT Hospitality το 2020. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει πολυτελή boutique ξενοδοχεία σε αγαπημένους προορισμούς όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος και τα Κουφονήσια. Αποτελεί μια συλλογή από ξενοδοχεία στους πιο περιζήτητους προορισμούς της Ελλάδας, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες πολυτέλειας. Το όνομα "Olvos" σημαίνει πλούτος, ευμάρεια, ευτυχία και ευδαιμονία, αντανακλώντας την απόλυτη ευζωία που επιδιώκουν να προσφέρουν τα καταλύματα της συλλογής.

Η εταιρεία Αrchisearch είναι και φέτος στρατηγικός συνεργάτης στη διοργάνωση του θεσμού των Interiors Awards. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ήταν ο CEO της A&M Architects, Μιχάλης Μαυρολέων.