Οι διάσημοι αγαπούν την Πάρο

naousa-paros
ΤΡΙΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Και το δείχνουν με κάθε τρόπο.

Η αγαπημένη Πάρος δεν είναι από τις πρώτες επιλογές μόνο των Ελλήνων. Αποτελεί πλέον το σημείο συνάντησης διασημοτήτων που γοητεύονται από τις ομορφιές της και δεν παραλείπουν να αναμεταδίδουν τις εντυπώσεις τους στο ευρύ κοινό μέσω των social media πολλαπλασιάζοντας την προβολή του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, μάλιστα, ανάμεσα σε άλλους διάσημους από το εξωτερικό, βρέθηκε και η σχεδιάστρια μόδας Margherita Missoni που έκανε εκεί τον περασμένο Ιούλιο διακοπές μαζί με την Ευγενία Νιάρχου και την Tatiana Santo Domingo. Η ίδια, μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω. Φρόντισε να δώσει άρθρο στην αμερικάνικη VOGUE περιγράφοντας το νησί και όσα της έκαναν εντύπωση.

Το δημοσίευμα στον πρόλογό του αναφέρει: «Ενώ η ρομαντική Σαντορίνη και η βακχική Μύκονος συχνά συγκεντρώνουν τη μερίδα του λέοντος της προσοχής (και των τουριστών) στις Κυκλάδες, ένα άλλο νησί με πιο ήσυχη γοητεία περιμένει μόλις 45 λεπτά μακριά: η Πάρος. Εκεί η σχεδιάστρια μόδας Margherita Missoni και οι φίλες της —συμπεριλαμβανομένων των Eugenie Niarchos και Tatiana Santo Domingo— έκαναν διακοπές αυτόν τον Ιούλιο. Οι παραλίες είναι ήρεμες και κρυστάλλινες και τα χωριά, γεμάτα βουκαμβίλιες, έχουν έντονο πολιτιστικό στοιχείο. Κι έπειτα, υπάρχει η κουζίνα, φρέσκια και επικεντρωμένη στα θαλασσινά. Η ίδια η Missoni, μάλιστα, αναφέρει συγκεκριμένα «Λατρεύω το ελληνικό φαγητό — και είναι εξαιρετικό εδώ σε σύγκριση με οπουδήποτε αλλού».