Το Comboride κλείνει τον Σεπτέμβριο με ιστιοπλοΐα στον Αργοσαρωνικό

comboride-argosaronikos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Η ομάδα του Comboride ετοιμάζεται να σαλπάρει σε τουλάχιστον έξι προορισμούς του Αργοσαρωνικού. Θα ακολουθήσετε;

Ένα θαλασσινό τριήμερο ό,τι πρέπει για να αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβριο ετοιμάζει η ομάδα Comboride, με τρεις ιστιοπλοϊκές ημέρες στη Μονή, την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Δοκός, την Ύδρα, τα Τσελεβίνια, με μπόλικη Vitamin Sea.

Συγκεκριμένα:
Ημέρα 1. Λύνετε κάβους με προορισμό τη Μονή απέναντι από την Αίγινα και οι πρώτες βουτιές είναι γεγονός. Αφού πάρετε την πρώτη δροσιστική θαλασσινή γεύση, ταξιδεύετε για τη Δορούσα ή την Απόνησο στο Αγκίστρι, για να μείνετε την πρώτη βραδιά αρόδου, με φαγητό στο σκάφος και νυχτερινές βουτιές υπό το φως των αστεριών.

Ημέρα 2. Αναχώρηση νωρίς το πρωί προς το λιμάνι της Ύδρας, για να προλάβετε να δέσετε πριν έρθουν οι ορδές των σκαφών στο μικρό λιμάνι. Όλη η μέρα δική σας στην Ύδρα, για φαγητό, κολύμπι και night view με τα coctails στα χέρια. 

Ημέρα 3. Φτάνετε στον Δοκό για βουτιές στα ομορφότερα νερά του Σαρωνικού και από εκεί στο άγνωστο εξωτικό ακρωτήρι της Πελοποννήσου τα Τσελεβίνια, για μια τελευταία πρωινή βουτιά. Αναχώρηση το μεσημέρι, ακολουθώντας τον δρόμο τις επιστροφής και παίρνοντας την τελευταία ανάσα πριν την Αθήνα, από την Αίγινα με τις αναμνήσεις από το υπέροχο τριήμερο.

Προετοιμαστείτε για την απόλυτη χαλάρωση, την ηρεμία, τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, τις ατελείωτες συζητήσεις, το διάβασμα, την ηλιοθεραπεία, την απομόνωση στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας με το πράσινο της φύσης, με τη συνοδεία μουσικής.

Αναχώρηση από την Καλλιθέα (Το ακριβές σημείο αναχώρησης θα το ξέρουμε μερικές μέρες πριν το ταξίδι) Παρασκευή πρωί 30 Σεπτεμβρίου

Επιστροφή αργά το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου

Λήξη δηλώσεων με μειωμένο κόστος συμμετοχής την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου.

Info
Comboride στον Αργοσαρωνικό
κόστος 235 ευρώ μέχρι 20/9
255 ευρώ μετά τις 20/9