Η Domes Resorts & Reserves κατέκτησε 6 βραβεία στα World Travel Awards 2022

domes-resorts
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

O ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα ξεχώρισε στα World Travel Awards 2022 με τις πολλαπλές βραβεύσεις της, ως επιβράβευση των συλλογικών προσπαθειών.

Τα World Travel Awards αποτελούν πλέον ένα θεσμό που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, με το brand να θεωρείται παγκοσμίως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της αριστείας στην τουριστική βιομηχανία. Στο πλαίσιο αυτών των βραβείων, ο όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων Domes Resorts & Reserves ανακοίνωσε την κατάκτηση 6 βραβείων, 4 πανευρωπαϊκών και 2 ελληνικών, στο πλαίσιο της διοργάνωσής World Travel Awards 2022 που διεξήχθησαν στην Μαγιόρκα της Ισπανίας την 1η Οκτωβρίου 2022.

Τα βραβεία που κατέκτησε η Domes Resorts & Reserves, ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα περιλαμβάνουν:

-Europe's Leading Luxury Resort 2022: Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu, Greece

-Europe's Leading New Resort 2022: Domes Lake Algarve

-Europe's Leading Honeymoon Resort 2022: Domes Noruz Chania, Autograph Collection, Greece

-Europe's Leading Luxury Family Resort 2022: Domes of Elounda, Autograph Collection, Greece

-Greece's Leading Luxury Resort 2022: Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu, Greece

-Greece's Leading All Suite Hotel 2022: Domes of Elounda, Autograph Collection, Greece

Στο Europe Gala Ceremony στο Hilton Mallorca Galatzo, παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Domes Resorts & Reserves Γιώργος Σπανός ο οποίος κατά την παραλαβή των βραβείων μεταξύ άλλων τόνισε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μας, σε αυτά τα τόσο σημαντικά διεθνή βραβεία για τις επιχειρήσεις του τουρισμού. Είναι μεγάλη τιμή, να βρισκόμαστε στην κορυφή των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου και μάλιστα με 4 πανευρωπαϊκά βραβεία. Τα βραβεία αυτά, έρχονται ως επιβράβευση των συλλογικών προσπαθειών της μεγάλης οικογένειας της Domes Resorts και των συνεργατών μας. Ο πήχης ανεβαίνει για εμάς ακόμα πιο ψηλά θέτοντας στον εαυτό μας νέους στόχους και νέες προκλήσεις. Το πρόσφατο άνοιγμα της Domes Resorts & Reserves σε αγορές του εξωτερικού, ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στο τουριστικό γίγνεσθαι της Ευρώπης, ενώ στοχεύουμε σε περεταίρω επενδύσεις. Ευχαριστώ από καρδιάς, τη μεγάλη οικογένεια της Domes Resorts & Reserves, όλους τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας που παλεύουν καθημερινά προκειμένου να προσφέρουν στους επισκέπτες της χώρας μας μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας».

Τα βραβεία της Domes Resorts & Reserves στο πλαίσιο των World Travel Awards™ και ειδικότερα τα τέσσερα διεθνή βραβεία, αναγνωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο, την αριστεία στην τουριστική βιομηχανία και τις ακλόνητες βασικές αξίες, που εκπροσωπεί ο όμιλος. Αποτελούν ορόσημα καθώς έρχονται να σφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο το άνοιγμα της Domes Resorts & Reserves στο εξωτερικό -για πρώτη φορά από έναν Ελληνικό όμιλο- μέσα από τη διαχείριση του εμβληματικού The Lake Spa Resort στην Πορτογαλία, σε συνεργασία με την Hotel Investment Partners.