Χειμερινή πανσέληνος στην Πάρνηθα με βραδινή πεζοπορία

active-sundays
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Οι Active Sundays μας προσκαλούν να ζήσουμε ένα διαφορετικό Cold Full Moon σε χειμωνιάτικο φόντο, στην αγαπημένη Πάρνηθα.

Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου πλησιάζει και είναι μια καλή ευκαιρία να δραπετεύσετε από τη βαβούρα της πόλης, να την απολαύσετε στην ηρεμία του ελατόδασους, να δείτε την πόλη με τα φωτάκια και τα τριγύρω νησιά όπως φαίνονται από ψηλά, να αναζωογονηθείτε με τις μυρωδιές του δάσους και του καθαρού αέρα και όλα αυτά να τα ζήσετε με την ασφάλεια και τη σιγουριά των Active Sundays.

Στις 9/12, λοιπόν, οργανώνουν βραδινή και… δροσερή πεζοπορία στην Πάρνηθα, με σκοπό μια διαφορετική πανσέληνο, την Cold Full Moon (Φεγγάρι του Ψύχους), που ονομάζεται έτσι μιας και είναι η εποχή που ξεκινάει ο πολύ κρύος καιρός. Στο πλαίσιο της πεζοπορίας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την πανσέληνο ν' ανατέλλει σαν γιγάντια λευκή μπάλα ανάμεσα στις κορυφές και τα έλατα του βουνού, αλλά και την Αθήνα στο πιάτο.

Η πεζοπορική διαδρομή έχει σχεδιαστεί για να είναι ιδανική και για αρχάριους με την προϋπόθεση ότι έχετε τον ελάχιστο απαραίτητο εξοπλισμό. Οι Active Sundays άλλωστε αποτελούν εγγύηση για υψηλές, διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας, απαράμιλλη εμπειρία και γνώση, καθώς και για την απόλυτη γνώση της περιοχής σε όλες τις εποχές και συνθήκες.

Info
Active [email protected]Πάρνηθα
στις 9/12 18.00-22.00
κόστος 20 ευρώ