Η Μαρίνα Φλοίσβου βάζει τα γιορτινά της

marina-floisbou
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Τα Χριστούγεννα μοσχοβολούν σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας, στη Μαρίνα Φλοίσβου που υποδέχεται έναν ονειρικό, χριστουγεννιάτικο κόσμο.

Μια βόλτα στα νότια και τη Μαρίνα Φλοίσβου είναι ό,τι πρέπει αυτή την εποχή, ειδικά τώρα που ετοιμάζεται η πιο φαντασμαγορική τελετή έναρξης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Αυτή την Κυριακή 11/12 από τις 16:00 έως τις 20:00, λοιπόν, δώστε ραντεβού εκεί και ζήστε από κοντά μια εκδήλωση βγαλμένη από τις σελίδες ενός μαγικού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, η οποία θα δώσει το έναυσμα των πιο λαμπερών εορτών.

Σε όλη την έκταση της στολισμένης Μαρίνας θα εκτελεστεί μια μοναδική σκηνική παράσταση με πληθώρα καλλιτεχνικών χριστουγεννιάτικων εμφανίσεων που θα περιλαμβάνουν μουσικές, ξεχωριστά θεατρικά δρώμενα αλλά και εντυπωσιακές χορογραφίες. Το χριστουγεννιάτικο ποδήλατο Ho Ho Ho Wishes, οι χιονόμπαλες- Christmas Snowballs, οι μπαλαρίνες- Christmas Lead Ballarinas, τα ξωτικά- Christmas Stretching Goblins, οι νεράιδες- Led Snow Fairies, οι μαριονέτες Christmas Muppet Show αλλά και τα στρατιωτάκια Tin Soldier, θα ξεπηδήσουν από την σκηνή και θα βρεθούν ανάμεσα στους επισκέπτες όπως οι αγαπημένες παιδικές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις. Κι επειδή δεν γίνεται να λείπει από ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι και ένας πραγματικός μάγος, ο ξακουστός  Μάγος Σανκάρα θα δώσει μια απολαυστική παράσταση μαγείας και θα προετοιμάσει το έδαφος για την εντυπωσιακή είσοδο του Άγιου Βασίλη. Για μια ακόμη χρονιά επίσης θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ενώ εντυπωσιακά βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουρανό της Μαρίνας. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με Face Painting και μπαλονοκατασκευές.

Και φέτος η Χορωδία του Παλαιού Φαλήρου θα κάνει την μουσική αρχή με χριστουγεννιάτικα κάλαντα για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα ενώ το υπόλοιπο μουσικό μέρος του προγράμματος θα αναλάβουν οι καλλιτέχνες Ελένη Δεφίγγου και Maestro. Η έκπληξη της βραδιάς αναμένεται να είναι το συγκρότημα Batala Atenas που θα ξεσηκώσουν το κοινό με μια παρέλαση γεμάτη χριστουγεννιάτικη ένταση. Το δυναμικό συγκρότημα θα ηχήσει τα ακαταμάχητα κρουστά του σε ρυθμούς samba και reggae, παρασέρνοντας το κοινό σε ένα δυνατό ρυθμό χριστουγεννιάτικης αισιοδοξίας.

Ακόμη, μπορείτε να βρείτε γιορτινά γούρια και δώρα στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ». 

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Βίκυ Χατζή  ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός  KISS FM έχει αναλάβει να μεταδώσει ζωντανά στο πρόγραμμά του όλη την εκδήλωση.

Info
Μαρίνα Φλοίσβου
11/12
16:00 έως τις 20:00
δωρεάν είσοδος